Exigim al Govern Collboni la reobertura de la plaça d’Anna Lizaran, al Fort Pienc, amb una reurbanització que sembla enllestida

El regidor de TriasxBCN adscrit a l’Eixample, Joan Rodríguez, denuncia que les obres s’estan allargant massa, ja s’han complert 7 mesos dels tres previstos, i exigeix agilitar els tràmits per permetre obrir de nou tot l’espai i, especialment, l’àrea de jocs infantils 

El Grup Municipal de Trias per Barcelona ha reclamat avui al govern de Jaume Collboni la reobertura de la plaça d’Anna Lizaran, al Fort Pienc, amb unes obres de remodelació aparentment enllestides. El regidor de TriasxBCN adscrit a l’Eixample, Joan Rodríguez, ha denunciat que les obres s’estan allargant massa, ja s’han complert 7 mesos dels tres previstos, i ha exigit agilitar els tràmits per permetre obrir de nou tot l’espai i, especialment, la plaça i l’àrea de jocs infantils.   

A la plaça d’Anna Lizaran, a tocar de l’Estació del Nord, al barri del Fort Pienc, el govern municipal està duent a terme unes obres per resoldre la falta d’espais per protegir-se del sol. Aquestes obres inclouen la instal·lació de panells solars per a la generació d’energia renovable, sobre unes pèrgoles que han de proporcionar ombra a la plaça.

“Veiem amb preocupació com aquestes obres s’estan allargant molt, massa”, ha denunciat Joan Rodríguez, també president del Consell del Districte de l’Eixample, que ha explicat que les obres tenien una duració prevista de tres mesos, “però estem ja en el setè mes, set mesos de plaça tancada, sense àrea de jocs infantils”. “No ho entenem, perquè fa moltes setmanes que, aparentment, l’obra està acabada. Demanem al govern municipal que agilitzi el que hagi d’agilitzar per obrir de nou la plaça”, ha reclamat Rodríguez, que ha afegit que cal retirar les tanques que envolten la plaça, que generen racons bruts, foscos i poc segurs durant la nit. “Hi ha racons foscos, amagatalls, espais poc eficients en termes d’urbanisme de gènere; i volem que s’obri l’àrea de joc infantil que tanta falta fa als infants del barri de Fort Pienc”, ha conclòs.

 

Barcelona, 12 d’abril de 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Print
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt