Denunciem el deteriorament del Centre Esportiu Ciutat Meridiana per la desídia d’anys de l’Ajuntament

La regidora de TriasxBCN Titon Lailla, adscrita al districte de Nou Barris, exigeix solucions a l’executiu municipal per garantir que els nens i nenes del barri no siguin tractats com a ciutadans de segona a Barcelona

 El Grup Municipal de Trias per Barcelona ha denunciat el deteriorament del Centre Esportiu Ciutat Meridiana per la desídia d’anys de l’Ajuntament. La regidora del Grup de TriasxBCN Titon Lailla, adscrita al districte de Nou Barris, ha exigit solucions a l’executiu municipal de Jaume Collboni per garantir que els nens i nenes del barri de Ciutat Meridiana no siguin tractats com a ciutadans de segona a Barcelona.

“El Centre Esportiu Municipal Ciutat Meridiana fa una gran tasca social amb els nens i nenes de Ciutat Meridiana, a Nou Barris, però per la desídia de l’ajuntament es troben amb molts problemes i amb unes instal·lacions que no estan condicionades per atendre la canalla”, ha denunciat Titon Lailla, en una vista a l’equipament ahir a la tarda.

Entre d’altres desperfectes, ha explicat la regidora, el reixat que tanca l’accés ha estat forçat per persones alienes al club que accedeixen al camp i fan malbé les instal·lacions; els vestuaris no tenen calefacció i presenten humitats i fongs; mentre que l’estat del camp de joc és deficient i no està ben anivellat.

“D’aquestes instal·lacions se’n podria treure profit pels nens i nens del barri, però lamentablement no estan en les condicions adequades”, ha lamentat la regidora Lailla, que ha afegit que “des de Trias per Barcelona reclamen que l’ajuntament es posi les piles perquè els nens i nens de Ciutat Meridiana no són ciutadans de segona a la nostra ciutat. La feina que es fa aquí és encomiable; demanem i exigim a l’ajuntament que resolgui aquesta situació”.  

 

Barcelona,  25 d’abril de 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Print
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt