GRUP MUNICIPAL

Barcelona no va bé. Barcelona no funciona.
I per això, avui, la majoria dels barcelonins i les barcelonines volen un canvi a la ciutat.

Jo em comprometo a fer aquest canvi. Ho farem bé, ho farem amb tothom i ho farem per a tothom.

Fem-ho per Barcelona!

Xavier Trias
Confiança

Llicenciada en dret. Postgrau en dret públic i organització administrativa. Regidora de l'Ajuntament de Barcelona i presidenta del Grup Municipal de Junts.

"Farem de Barcelona una ciutat inclusiva i accessible, amb més oportunitats i capital social.”

Neus Munté
Positivisme

Llicenciat en dret. Regidor de l'Ajuntament de Barcelona i portaveu del Grup Municipal de Junts.

“Barcelona ha de ser una ciutat segura, neta, cívica i amb ordre.”

Jordi Martí
Passió

Doctora en Ciències Polítiques i Socials. Consellera d'Acció Exterior i Govern Obert (2021-2022). Delegada del Govern de Catalunya als EUA i el Canadà (2018-2019).“Barcelona ha de recuperar l’orgull de ser una ciutat capdavantera al món. I ho ha de fer de la mà de la societat civil. Ens hi ajudes?”

Victòria Alsina
Coneixement

Arquitecte tècnic. Grau en ciències i tecnologies de l'edificació. Conseller de Territori i Sostenibilitat (2018-2021). President del Port de Barcelona (2021-2022).

“Barcelona ha de ser una ciutat on l’urbanisme i la mobilitat funcionin i estiguin al servei de les persones i la lluita contra el canvi climàtic.”

Damià Calvet
Solucions

Psicòloga. Secretària General de l'Associació Catalana de Municipis. Vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals (2010).“Barcelona no pot perdre més oportunitats, hem de sumar esforços i aglutinar per fer possible el canvi.”

Joana Ortega
Diàleg

Advocat. Cap del Gabinet del primer tinent d'alcalde, Quim Forn a l'Ajuntament de Barcelona (2011-2015). Diputat al Parlament de Catalunya des de 2021. Vicepresident i portaveu de Junts per Catalunya.“Barcelona ha de tornar a exercir com a capital de Catalunya. Comptem amb tu. Ho farem junts.”

Josep Rius
Senzillesa

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració. Diplomatura Postgrau en Gestió i Administració Local. Coordinador del Grup Municipal 2016. Regidor de l'Ajuntament.

“Sóc un enamorat de la ciutat, la cultura, les arts. Barcelona m’ho ha donat tot, també com a persona LGTBI. Em sento preparat per treballar per BCN.”

Joan Rodríguez
Orgull

Llicenciatura de Psicopedagogia. Infermera especialista en Salut Mental. Diputada al Parlament.“Cuido de la salut de les persones des del Parlament, perquè soc diputada. Cuidem també Barcelona!”

Titon Lailla
Creativitat

Doctor en ciències econòmiques. Diputat al Parlament Europeu (2009-2019). Conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat (2020-2021). Diputat al Parlament des de 2021.“Cal recuperar la cooperació público-privada a Barcelona, perquè sense progrés econòmic no hi haurà progrés social.”

Ramon Tremosa
Harmonia

Advocada i mediadora. Regidora de l'Ajuntament de Barcelona.“Barcelona necessita un canvi de govern. Un govern competent, sensible a les necessitats de les persones i captador del talent.”

Francina Vila
Impuls
Desplaça cap amunt