Xavier Trias: “Seré l’alcalde de Barcelona i no em deixaré utilitzar mai per anar contra Catalunya ni la Generalitat”

L’alcalde Trias, en l’acte territorial a Sants- Montjuïc a la meitat de la campanya electoral, exigeix el govern central acabar amb el menysteniment d’inversions que afecta seriosament la ciutat i alerta que “fins el dia de les eleccions tots heu de ser activistes, perquè encara hi ha gent que dubta”

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha participat, a la meitat de la campanya, a l’acte territorial de districte de Sants- Montjuïc que s’ha celebrat al parc de l’Espanya Industrial, en el que també jan intervingut altres membres de la candidatura. Jofre Mont, que ha donat la benvinguda els assistents a l’acte. I ha demanat fer que Barcelona cregui amb els joves que incorpori les mirades en les polítiques que ens afavoreixin i ha denunciat la inacció del govern de Comuns i socialistes a Sants.

 

Georgina Lázaro ha recordat el passat fabril del districte que ha forjat la història dels barris amb un esperit rebel i inconformista. “Sants és un espai de reivindicació constant, amb una memòria històrica que forma part de la nostra manera de ser i viure, que mira al passat i també al futur, un futur que es veu a la marina del Prat vermell”. Malgrat el potencial del districte, Lázaro ha assenyalat que s’ha perdut lideratge i dinamisme; “el volem recuperar perquè  deixar que Sants deixi de ser un districte de paràlisis”. “Qui guanya Sants, guanya a Barcelona, guanyarem les eleccions perquè guanyarem a Sants”, ha declarat.

 

Jordi Martí ha assenyalat “tenim un equip de gent molt bona, no comencem de zero enlloc, tenim feina feta i credencials que podem presentar. Hem treballat sempre pel benefici comú del barri i el districte”. Sants- Montjuïc és el districte per extensió més gran de Barcelona, “però hi ha moltes coses a fer, molts dèficits per cobrir, i és conseqüència del mal govern. Diumenge hem de fer un canvi i només hi ha un canvi possible, real, alternatiu real, al mal govern de la ciutat que és Trias”.  

 

“Tenim una ciutat desendreçada, bruta, en col·lapse permanent, PSC i Comuns són responsables del mal govern i d’aquesta situació difícil en què ens trobem”, ha dit i també s’ha referit a problemes que afecten Sants, i també la ciutat, la inseguretat i incivisme, i també la pèrdua patrimonial, protegit i no protegit dels barris

 

“El govern ha fracassat, no els hi podem donar una tercera oportunitat, Xavier Trias es mereix ser alcalde, és el millor objectivament, coneix la ciutat com ningú, té expertesa i això és un actiu”, també ha recordat que Trias va ser objecte de les clavegueres de l’estat, el van voler destruir personalment i políticament. “

 

Neus Munté ha lamentat que el districte més gran de la ciutat hagi patit la inacció, la ineficiència i la inoperància del govern municipal, “els grans reptes que ja venien dels altres anys s’han quedat igual”; però ha destacat la capacitat de resiliència i un teixit associatiu i comercial que fan “una tasca ingent de dinamització, activitat econòmica i cohesió social. Farem costat als eixos comercials del districte, a no fer nosa, i a posar facilitats”.

 

A una setmana i un dia de les eleccions, Munté ha afirmat que “si votes Trias, marxa Colau, i amb ella marxen els problemes majors de la nostra ciutat, enquistats i cronificats, marxa la inseguretat, el caos circulatori, la ciutat grisa i fosca; i si votes Collboni, Colau es queda, perquè fa 4 anys, Colau es va quedar per Collboni”.

 

Xavier Trias ha afirmat “he vingut per ser alcalde, per transformar la nostra ciutat” i ha agraït tota la gent que li ha donat suport i també a tots els que formen part de la candidatura “un equip molt potent, amb experiència que gestionaran la ciutat, la transformaran i la portaran on no hagués hagut de deixar mai de ser, és un equip amb experiència, que estima la ciutat. No es pot canviar la ciutat si no te l’estimes”.

 

“Treballem pel benestar de la gent, perquè la gent visqui bé. Per lluitar contra la pobresa, cal crear activitat econòmica sostenible”, ha afirmat, afegint que Sants és un districte industrial, té el polígon de la Zona Franca, “però des de Madrid nomenen el delegat, això és el que jo dic un grau de dependència intolerable”; i té unes possibilitats molt grans. Al districte, com a la ciutat, queden operacions urbanístiques pendents, i ha exigit al govern central que “no ens menystingui amb les inversions, un menysteniment que afecta seriosament el districte”.

 

Trias ha destacat la necessitat de fer de Montjuïc la muntanya de l’esport i la cultura, “això exigeix inversions i també convenciment que esport i cultura, generen economia, però Colau no té les idees clares”, per això ha fet una crida pel pròxim dia 28: “si no vols Colau ni Collboni només pots votar a Trias, soc l’únic que dic que no governarem amb Colau, però no serem sectaris, necessitem col·laborar. La ciutat necessita menys confrontació i més col·laboració i l’entesa”.

 

“Seré l’alcalde de Barcelona, capital de Catalunya. No m’utilitzaran per anar contra Catalunya ni la generalitat, no em deixaré utilitzar mai. Fins al dia de les eleccions tots heu de ser activistes, perquè encara hi ha gent que dubta i, per tant, tenim feina a fer.

 

Barcelona, 20 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt