Xavier Trias reclama una gran mobilització per anar a votar diumenge perquè “es vota un dia, però el càstig dura quatre anys”

L’alcalde Xavier Trias, en el darrer acte territorial celebrat a Sarrià- Sant Gervasi, assegura que Barcelona és una “joia de ciutat” s’ha de fer valdre, apostant pel creixement econòmic sostenible i exercint el seu paper de capital de Catalunya

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim diumenge, ha protagonitzat el darrer acte de districte de la campanya, davant de més de dues-centes persones, a la plaça Frederic Soler a Sarrià- Sant Gervasi.

Montse Cantin ha donat la benvinguda a l’acte, “volem ser útils, i volem representar els vostres anhels per una ciutat millor. Volem treballar per la gent, tenint en compte la gent”. “Hem de fer Trias alcalde. Tothom que no vulgui saber res de Colau ha de fer confiança en Xavier Trias”, ha afirmat Cantin. Pol Lliró ha assenyalat que “s’acosta el canvi a la ciutat de Barcelona” i ha qualificat de “suspens” la gestió del govern Colau i Collboni, “prou d’aprenents, necessitem els millors gestors. Hi ha molts candidats que es presenten com l’alternativa de canvi a la ciutat de Barcelona, però la realitat és que de tots els candidats que es presenten a les eleccions només hi ha un de solvència contrastada Xavier Trias

Titon Lailla ha assenyalat que “només queden tres dies per recuperar el seny, la confiança, la il·lusió a Barcelona votant Xavier Trias. Aquest diumenge ens juguem moltes coses a Barcelona i al districte, només Trias pot recuperar l’orgull de ser barceloní.” “On alguns hi veuen rics, poderosos, nosaltres hi veiem emprenedoria, empresa, comerç, talent, identitat de barri i de districte” i ha criticat que Colau, en tot el mandat només hagi visitat el districte en vuit ocasions i s’ha preguntat on era Collboni amb tots els problemes de seguretat i mobilitat que hi ha al districte, “vol fer de Barcelona una sucursal de la Moncloa i passeja els ministres pels barris”

Joana Ortega ha destacat que Sarrià- Sant Gervasi és el districte que està a la cua de les inversions “els veïns tenen les mateixes obligacions, però menys serveis i menys inversions” i la importància del sector el comerç al districte, “que ens fa d’antena del barri, crea comunitat que arrela, crea barri i cohesiona”. “Aquesta excel·lent diversitat comercial mereix el nostre reconeixement, proposem la creació d’una agència pública privada per definir les polítiques comercials”, ha exposat, afegint que es donarà suport a què Barcelona esdevingui la primera capital europea del comerç de proximitat.

 

Jordi Martí, que és també el director de campanya, ha assegurat “anem bé, hi ha bones sensacions, hem fet una campanya molt bona, en positiu, per somiar un futur millor”. A pocs dies de les eleccions, Martí ha demanat “un darrer esforç per buscar a la gent indecisa i perquè Sarrià- Sant Gervasi deixi de ser el vagó de cua quant a inversió i despesa en manteniment. Hem de tornar a aixecar el districte i la ciutat, estem aal KM0 de la cursa cap a la victòria de la ciutat”.

“Necessitem un equip de govern que tiri endavant el districte, no podem permetre que un regidor o regidora del districte acabi reconeixement que ha estat un fracàs personal seu el no haver aconseguit el pressupost suficient”, ha dir referint-se al regidor Albert Batlle. També s’ha referit a la “pandèmia de la inseguretat”, a la que cal donar “solucions acreditades i contrastades, un alcalde que “assumeixi el rol de màxim responsable de la seguretat i prevenció i també dels barris amb fets delictius més elevats.” “Us demano la màxima mobilització, tenim possibilitats reals de guanyar, i guanyarem”, ha finalitzat.

“Em presento per guanyar i per ser alcalde”, ha assegurat Trias, que ha afegit que “la ciutat no va bé, no es gestiona bé, la mobilitat és una bogeria, i s’ha fet l’aposta perquè no creixi, això és portar la misèria”. “Tenim una joia de ciutat, l’hem de fer valdre, fent una aposta pel creixement econòmic, en base a indústria, comerç, turisme i serveis i noves tecnologies”.

Referint-se al debat de candidats d’ahir, ha assegurat que només hi ha dos models, “va quedar clar, el d’Ada Colau i el nostre”. “El nostre model és el de la Barcelona capital de Catalunya, al costat dels pobles i ciutats per ajudar-los, per estar al seu costat, el de defensors de la llengua, aquest és el nostre model”.

Trias ha acabat la seva intervenció reclamant una gran mobilització per anar a votar diumenge perquè “es vota un dia, però el càstig dura 4 anys. Ja ens ha passat, diumenge tots a votar!”.

 


 

 

 

24 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt