Xavier Trias reclama el traspàs de Rodalies, acompanyat dels diners necessaris, i exigeix a Colau que alci la seva veu

L’alcalde Trias, després d’una nova avaria al servei de Rodalies, denuncia que “estem davant una situació crònica” i critica que l’Estat atribueixi l’avaria a la mala sort “quan és mala gestió, una autèntica presa de pèl”

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim 28 de maig, ha reclamat aquest matí el traspàs de Rodalies, acompanyat dels diners necessaris, i exigeix a Colau que alci la seva veu. Trias, després d’una nova avaria al servei de Rodalies, denuncia que “estem davant una situació crònica” i critica que l’Estat atribueixi l’avaria a un llamp i a la mala sort “quan és mala gestió, una autèntica presa de pèl”.

 

Davant de l’Estació de França i després d’una nova avaria al servei de Rodalies, en una trobada amb mitjans de comunicació acompanyat del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, i la portaveu al Congrés, Míriam Nogueras, Trias ha denunciat “malauradament estem davant una situació crònica, es posa en dificultat la gent que ve a treballar o surt a treballar fora de Barcelona; és una vergonya” i ha criticat que l’Estat atribueixi l’avaria a la mala sort “és mala gestió, una autèntica presa de pèl”.

 

Trias ha mostrat la seva sorpresa perquè “no sento ningú a nivell de l’Ajuntament de Barcelona, no diuen res. Creen dificultats a les entrades de Barcelona, com amb el carril bici a la Via Augusta, però no tenim el transport públic que mereix la gent. L’alcaldessa i Jaume Collboni, el govern de l’Ajuntament de Barcelona, han de protestar i aixecar la veu davant la situació, han d’exigir que Rodalies funcioni”.

 

Per a Trias la solució passa pel traspàs de Rodalies, “un traspàs acompanyat dels diners necessaris, de present i futur, perquè si no ens generarien més dependència. Volem les coses ben fetes i que funcionin bé. Reclamem que els responsables es posin les piles. No em crec, de cap de les maneres, que és mala sort, és mala gestió”.

 

 

Barcelona, 3 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt