Xavier Trias: “M’he presentat per ser alcalde, necessito guanyar d’una manera clara i que ningú ho pugui discutir”

La candidatura ‘Trias per Barcelona’ tanca la campanya en un acte als Jardinets de Gràcia fent una crida al vot útil per omplir les urnes amb les paperetes de Xavier Trias per fer canvi que la ciutat necessita i els ciutadans de reclamen

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha tancat la campanya electoral en un acte celebrat als Jardinets de Gràcia, davant de més de 700 persones, en el que també hi ha hagut actuacions musicals. A més de Trias han intervingut deu membres de la candidatura que han explicat  perquè diumenge comença el canvi.

 

La primera a intervenir ha estat Francina Vila, que ha afirmat “queden dos dies pel canvi, volem una ciutat on les polítiques de mobilitat no siguin un problema, han de ser una solució a les necessitats reals per les persones. Volem ser referents en mobilitat sostenible, treballarem per ser referents en aquest àmbit i ho farem amb diàleg. Les eleccions de diumenge van de quin model de ciutat, votar Trias és el canvi”.

 

Ramon Tremosa ha reclamat “fer les coses millor, sense dogmatismes, sectarismes ni superioritats morals. Els alcaldes s’han de reunir amb tothom, cal un canvi i hem de buscar grans acords i consensos; i el millor per fer-ho és Xavier Trias”. I ha afegit que les eleccions de diumenge són també “una  oportunitat perquè les persones decents de la ciutat donem un tomb a les clavegueres de l’estat, que segueixen treballant. Podem reparar la guerra bruta immoral. Molta força Xavier, molta sort i molts vots”.

 

Titon Lailla ha afirmat que tenim “una gran ciutat, plena d’innovació, recerca, talent, bona i plena de talent per créixer com a persones, i necessitem que la ciutat ens acompanyi. Diumenge necessita que Xavier Trias sigui el proper alcalde, per posar seny, ordre, criteri, fermesa, i visió de futur; i tot això ho tenim a la nostra candidatura, que ningú es despisti”.

 

Joan Rodríguez ha exposat “és bo portar bones notícies: diumenge arriba el canvi que Barcelona necessita i que la gent reclama. Un canvi que comença amb la C de cultura, compromís, col·laboració. Hem fet el que hem pogut aquests 15 dies, ara depèn de vosaltres que el canvi es faci realitat. Diumenge, a votar Xavier Trias i a guanyar”.

 

Josep Rius ha reclamat que diumenge s’omplin les urnes amb paperetes de Xavier Trias, “és l’única manera de produir aquest canvi a la ciutat que tant desitgem. Ho hem de fer perquè Catalunya torni a exercir amb tot el respecte, fermesa i la determinació de capital de Catalunya, per tots els barcelonins i els catalans”.

 

“Colau va guanyar les eleccions dient mentides de Xavier Trias, nosaltres guanyarem explicant veritats sobre el govern de Colau i Collboni”, ha afirmat Joana Ortega

 

Damià Calvet ha assenyalat que “diumenge hi ha un canvi de debò, no necessitem un canvi de posicions entre Colau i Collboni aquest no és el canvi que vol la gent” i ha afegit “Barcelona no funciona, volem un canvi per deixar enrere les teories del decreixement, l’urbanisme tàctic, de col·lapse programat. Volem el canvi per fer un gran acord de ciutat, amb un urbanisme que busqui oportunitats. Diumenge vota útil, vota Trias”.

 

Victòria Alsina ha assegurat que Barcelona és una de les millors ciutats del món, “diumenge comença el canvi perquè torni a ser una ciutat capdavantera oberta al món. El món ens està esperant i sobretot la gent de Barcelona, no els fallarem, el 28 de maig tots sortim a votar per Xavier Trias”.

 

Jordi Martí ha remarcat que “farem el canvi entre tots, un canvi perquè la ciutat no està funcionant”. Una de les coses que no funcionen és la seguretat, ha assenyalat “tenim les millors receptes en seguretat, el govern ha fracassat” i ha posat com a fita que en acabar el mandat 2023-2027 la inseguretat deixi d’estar al rànquing de les preocupacions dels ciutadans. “Tenim el millor programa, diumenge a guanyar, a votar canvi i esperança, perquè Barcelona ens necessita i necessita un alcalde de primera”.

 

Neus Munté, la número dos de la llista de Xavier Trias, ha destacat “estem preparats per entrar al govern i governar la ciutat. El govern dels darrers 8 anys de comuns i socialistes ha enfosquit i aturat la ciutat. Han deixat molta gent enrere, tant autodenominar-se els més socials, però no han sabut ni gestionar bé la diversitat ni la complexitat i no han liderat les polítiques socials” i ha demanat “no es perdi ni un sol vot, qui vulgui canvi ha de saber que l’única garantia real de bon govern és Xavier Trias”.

 

Xavier Trias ha iniciat la seva intervenció donant les gràcies a totes les persones que han col·laborat en la campanya, els partits i també a la seva família, i ha demanat anar a votar diumenge “es vota un dia, però si es vota malament són 4 anys de desgràcia, si no volen Colau han de votar Trias, perquè si no faran un pacte”.


Xavier Trias ha insistit que governarà segons el seu programa “la lluita contra la pobresa i pel benestar de la gent es basa a crear activitat econòmica sostenible. Tenim grans possibilitats. Volem un alcalde que governi des del diàleg, no amb imposició; buscant solucions i no culpables; per tothom i no només pels adeptes; complint els compromisos i amb col·laboració estreta amb la societat civil i la iniciativa privada.”

 

Per aconseguir canviar la manera de governar Trias ha demanat una votació massiva diumenge i aconseguir uns resultats que el situïn en primera fila: “M’he presentat per ser alcalde, necessito guanyar d’una manera clara i que ningú pugui discutir”. Ha assenyalat que governarà a l”estil Trias’, “una manera de governar que té en compte a tothom, també els que no estan d’acord amb nosaltres” i ha assegurat “no ens donen ordres, mai, el que m’han donat és una cosa diferent, força. La gent m’ha donat força i ànims”.

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 26 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt