Xavier Trias: “La seu electoral de la candidatura ‘Trias per Barcelona’ té les portes obertes a tothom”

L’alcalde Trias ha inaugurat aquesta tarda l’autèntica seu del canvi” des d’on donarà a conèixer la ciutadania el seu programa per transformar la ciutat 

 

Aquesta tarda, Xavier Trias ha inaugurat la seu electoral de la candidatura ‘Trias per Barcelona’, situada al número 681 de la Gran Via de les Corts Catalanes, a tocar de la plaça Tetuan. Acompanyaven Xavier Trias bona part dels candidats i candidates que formen part de la llista que concorre a les eleccions del pròxim 28 de maig com a ‘Trias per Barcelona’, així com afiliats dels partits i simpatitzants de la proposta que lidera l’alcaldable.

 

El nou local electoral ha estat adaptat amb espais de treball, despatxos i sales de reunions i una gran sala multifunció per acollir actes electorals, rodes de premsa i entrevistes.

 

En una trobada amb mitjans de comunicació, Trias ha explicat “ens fa molta il·lusió inaugurar aquesta seu, que és l’autèntica seu del canvi”, i ha convidat “tothom que vulgui conèixer el nostre programa i vulgui com transformaren la ciutat té les portes obertes per venir, també per fer aportacions, propostes, denuncies…”.

 

 

 

Barcelona, 24 d’abril de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt