Xavier Trias: “Hem de governar i ho farem bé, buscant la complicitat de tothom que vulgui tirar la ciutat i el país endavant”

L’alcalde Xavier Trias, a l’acte de presentació del manifest ‘Millor per Barcelona’, afirma que a Barcelona “les coses no van com han d’anar i s’han de prendre accions ja, perquè si seguim així ens pot portar al desastre”

 

Xavier Trias ha afirmat aquest vespre que la candidatura que encapçala “hem de governar, i ho farem bé, buscant la complicitat de tothom que vulgui tirar la ciutat i el país endavant” Trias, a l’acte de presentació del manifest ‘Millor per Barcelona’, afirma que a Barcelona “les coses no van com han d’anar i s’han de prendre accions ja, perquè si seguim així ens pot portar al desastre”.

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim mes de maig, ha participat en l’acte de presentació del manifest ‘Millor per Barcelona’ que signen més de 150 personalitats de la societat civil catalana que li donen suport per fer el canvi que la capital catalana necessita, i que s’ha celebrat al Teatre Gaudí (Vegeu document adjunt amb el manifest i el llistat amb els primers signants). Acompanyaven Trias els membres de la seva candidatura

 

Al llarg de les darreres setmanes, un grup d’amics i col·laboradors de Xavier Trias han impulsat la creació d’una plataforma de suport al candidat de ‘Trias per Barcelona’ que amb el nom de “Millor per Barcelona” ha elaborat un manifest que duu el títol de “Xavier Trias: confiem en tu. El millor per Barcelona”, i que han signat més de 150 personalitats diferents de la societat civil catalana. El Manifest ha quedat penjat a la web del candidat www.tornatrias.barcelona i s’obre per tal que tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin, s’hi afegeixin.

 

L’acte ha estat presentat per Josep Ma Via, metge i coordinador de la Plataforma “Xavier Trias, confiem en tu. El millor per Barcelona”, que ha explicat la motivació el perquè del Manifest i la idea de la plataforma. “una iniciativa cívica, ens mou la preocupació ciutadana”, ha assenyalat. Via ha destacat de Xavier Trias “una virtut poc comú: no coneix la vanitat, fa el que fa perquè ho creu”. Tot seguit ha convidat a pujar a l’escenari quatre signants del manifest, Iolanda Batallé, l’Àlex Susanna, Ada Parellada i Quim Forn, que han fet lectura mateix.

 

A continuació, quatre representants dels adherits al Manifest, Gemma Recoder, Josep Ma Casanovas, Cinta Pascual i Josep Ma Llovet, han explicat el seu vincle amb el candidat. Tots han coincidit en què a Barcelona cal un canvi i que és Xavier Trias qui el pot liderar.


Després ha pres la paraula Xavier Trias, que ha agraït totes les intervencions, als organitzadors i als assistents a l’acte i ha afirmat que “necessitem gent amb força, seny i entusiasme. Tenim un equip de gent molt potent. Farem que la ciutat avanci i tenim un avantatge: qui mana a l’ajuntament és un desastre”.

 

Per a Trias “Barcelona és extraordinària, quan vas a l’estranger la gent en parla bé, els únic que no en cantem les alabances som els barcelonins. Hem perdut l’autoestima i l’orgull de ser de Barcelona”. Segons l’alcalde Trias “les coses no van com han d’anar i s’han de prendre accions ja, perquè si seguim així ens pot portar al desastre.” I ha afegit “els únics que diem, de forma clara, que no governarem amb Ada Colau som nosaltres i no perquè anem a la contra, sinó perquè això no funciona. Sempre busco el pacte, l’entesa; però la veritat és que Colau té una manera de fer que no és així, governa per uns pocs”.

 

“Cal recuperar la il·lusió i l’entusiasme de la gent, amb lideratges i sobretot amb un bon equip de gent. Això és Trias i la seva gent. Hem de governar i ho farem bé, buscant la complicitat de tothom que tingui la mentalitat àmplia i que vulgui tirar la ciutat i el país endavant. Guanyarem i ho farem bé!”.

 

 

 

 

 

Barcelona, 19 d’abril de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt