Xavier Trias: “He guanyat les eleccions i Trias per Barcelona serà la primera força de manera clara, després caldrà buscar maneres de col·laborar per fer un govern estable”

L’alcalde Xavier Trias, que s’ha reunit per primera vegada a l’Ajuntament de Barcelona amb els 10 regidors i regidores que conformaran el grup municipal, demana l’alcaldessa Colau que “no tingui l’atreviment de fer coses estranyes, que ja hauria d’haver après que no funcionen”

Els regidors i regidores electes de la candidatura ‘Trias per Barcelona’, encapçalats per l’alcalde Xavier Trias, han celebrat aquest matí la primera reunió del futur grup municipal a l’Ajuntament de Barcelona. Abans, tots els membres del futur grup municipal s’han fet una fotografia a la plaça Sant Jaume, on Trias ha atès els mitjans de comunicació.

Xavier Trias ha destacat que, a l’espera d’acabar el recompte oficial, hi ha una situació clara, “he guanyat eleccions i que Trias per Barcelona serà la primera força de manera clara”. Trias ha explicat que parlarà amb tothom, “he parlat amb tots i amb l’Ernest Maragall ens vam veure” i ha destacat la bona actitud que ha trobat en aquestes converses, “no tinc cap queixa de ningú. Com acabarà no ho sé, però crec que seré alcalde amb més o menys suport i després la feina serà fer un govern estable per fer les coses bé per la ciutat de Barcelona”.

Referent a les declaracions de l’alcaldessa sobre de la necessitat de conformar un govern d’esquerres, alternatiu a un encapçalat per Trias, ha afirmat “ella està acostumada a fer coses miraculoses, ja ho va fer amb en Manuel Valls. Espero que no tingui l’atreviment de fer coses estranyes, hauria d’haver après que això no funciona” i ha afegit “crec que el que hauria de fer és reconèixer que he guanyat, com jo vaig fer en el seu dia, i buscar en què podem col·laborar”.

 

 

 

Barcelona, 31 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt