Xavier Trias: “Guanyarem i gestionarem bé l’ajuntament amb voluntat de col·laborar i per sobre de plantejaments partidistes”

L’alcalde Trias, en l’acte territorial de l’Eixample, insisteix en la idea que per aconseguir el benestar de la gent i per acabar amb la pobresa només hi ha una solució, “crear activitat econòmica”

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha participat en l’acte territorial de districte, que s’ha celebrat a la pèrgola del Mercat Dominical del Mercat de Sant Antoni i en el que han intervingut diversos membres de la candidatura. Albert Cerrillo que ha demanat trencar amb l’alcaldessa Colau i Janet Sanz i “tornar a posar el vianant al centre, amb una mobilitat igualitària i utilitzant el mètode científic. Som el que volia Cerdà, creixement, modernitat i també genialitat”. Biel Figueres que ha presentat els membres de la candidatura de l’Eixample, “un districte molt ben representat a la llista”, i a tots els que han fet feina al llarg d’aquest mandat, “tenim moltes propostes, pel districte i la ciutat, i el principal és que farem fora Colau”.

 

Francina Vila, que ha assenyalat que queden menys dies pel canvi i l’únic que el pot fer possible és Xavier Trias “amb un projecte sòlid, ambiciós i còmplice amb la societat civil”. “Tenim uns barris estressats per culpa del mal govern de Colau i Collboni, però també de Maragall, que en aquests darrers 4 anys ha estat la crossa del govern municipal, suport a les polítiques de decreixement econòmic, de mobilitat i de xapa i pintura. A l’Eixample hem patit els estralls de les males polítiques, han dinamitat l’essència del Pla Cerdà”, i ha destacat el fracàs de Jaume Collboni en les polítiques de mobilitat.

 

Joana Ortega ha explicat que l’Eixample és el districte que atrau “més activitat econòmica, més talent, i sobretot d’un valor comercial i diversitat comercial excel·lent que hem de fer valdre perquè crea comunitat, barri” i ha assegurat que es donarà suport perquè Barcelona sigui la primera capital europea del comerç de proximitat. També ha destacat la importància dels mercats municipals, “un sistema únic”.

 

“Volem fer una Barcelona de la bona gestió pública i política i només passa per un canvi, ni Colau ni Collboni poden ser sinònim de bona gestió, Colau és experta en buscar excuses en comptes de solucions, i Collboni té l’estil de rodalies, les coses li venen marcades de Madrid, sempre arriba tard, promeses incomplertes amb mala gestió”, ha afirmat Ortega que ha acabat afegint: “Colau va obtenir el govern dient mentides sobre Trias i Trias arribarà a l’ajuntament dient veritats de Colau”.

 

 

Neus Munté ha assenyalat que l’Eixample és un districte divers i plural, on trobaríem exemples de la mala gestió i de la ineficiència de comuns i socialistes que han governat els darrers 8 anys. Munté ha criticat la mala planificació en educació, manca de diàleg i lideratge per triar respostes, per arrencar projectes necessaris també per a la gent gran. “Tenim molta feina a fer, tenim clares les prioritats, però també tenim molt clar com s’han de fer les coses, el tarannà que impregna la candidatura i la nostra manera de fer el govern, amb diàleg, cercar grans acords, perquè pensem que quan les polítiques públiques estan ben identificades i comptar amb ampli consens”, i ha afegit que el proper “el 28 la tria és seguir com estem, anar enrere, o tirar endavant i fer el canvi”.

 

Joan Rodríguez ha destacat la centralitat de l’Eixample, “és el districte central, amb gran pes demogràfic, el que passa a l’Eixample acaba impactant a tota la ciutat, i el 28M hi haurà una victòria esclatant del Xavier Trias El començarem aquí, perquè n’estem farts. Era un districte referent del com fer ciutat, ara està en risc perquè s’ha posat en entredit, no funcionen els serveis bàsics, la neteja, seguretat, mobilitat”. Rodríguez ha explicat que el 28 haurem d’anar al mercat a triar nou alcalde, on trobarem una oferta variada, candidats de km 0 però estan precuinats a 600km d’aquí; o candidats que fan rebaixes, candidats que es presenten a si mateixos com els eficaços, com a un producte que funciona, que es presenten com alternativa dient amen i gràcies després que els robessin la cartera. “Hem de triar el bon candidat, el que és de veritat de Km perquè creu en la proximitat, que hi creu i la pràctica, que portarà a la ciutat el bon camí El 28M tinguem-ho clar, el bon candidat de proximitat, eficient i no populista, és Xavier Trias”.

 

Xavier Trias ha agraït totes intervencions prèvies, “hem fet un equip molt potent, tenim una candidatura molt forta, i estem aquí per treballar i gestionar la ciutat, i ser capaços de demostrar que aquesta ciutat es pot gestionar d’una altra manera”. Trias ha insistit en la idea que per aconseguir el benestar de la gent, i per acabar amb la pobresa, només hi ha una solució, “crear activitat econòmica, no podem estar amb plantejaments de decreixement, amb coses que aturen la ciutat, volem créixer econòmicament, i de forma sostenible”

 

Xavier Trias ha advertit que aquests propers dies sortiran enquestes “són enquestes polítiques” i ha afirmat “guanyarem i quan entrem a l’ajuntament gestionarem bé, no contra ningú, sinó que ho farem amb voluntat de col·laborar i entendre’ns ens ho demana la gent, per sobre de plantejaments partidistes. La ciutat la fem entre tots, i avui, us vinc a demanar això, voteu Trias per Barcelona, una candidatura guanyadora”.

 

 

 

Barcelona, 19 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt