Xavier Trias: “Farem la Barcelona que vol la seva gent”

L’exalcalde activa el web de campanya ‘tornatrias.barcelona’, un nou repositori del seu projecte de canvi per la capital catalana i espai de participació amb la ciutadania per recollir idees i suggeriments

L’alcalde Xavier Trias ha assegurat que amb el suport del conjunt de la ciutadania de la capital catalana “Farem la Barcelona que vol la seva gent”. Així ho ha expressat en el tancament d’un segon vídeo de campanya amb el qual vol donar a conèixer el web tornatrias.barcelona, un nou repositori del seu projecte de canvi per la capital catalana i espai de participació amb la ciutadania per recollir idees i suggeriments.

Des d’aquesta tarda està activa la pàgina web de la campanya electoral de Xavier Trias a l’alcaldia de Barcelona, amb la qual el seu equip vol compartir amb els barcelonins i barcelonines el seu projecte de canvi per a la capital catalana. Aquest web, que s’anirà ampliant al llarg de les pròximes setmanes i fins al dia de les eleccions, el pròxim diumenge, 28 de maig, recollirà les noticies d’actualitat de la campanya i enllaçarà amb el contingut de les xarxes socials del mateix Trias i dels comptes vinculats a Twitter, Instagram, Youtube i Facebook.

Destaquen també els espais “Participa!” i “Contacta’ns”, que aniran incorporant diferents opcions les pròximes setmanes i que oferirà la possibilitat, a qui estigui interessat en ajudar Xavier Trias a fer el canvi que Barcelona necessita, a fer aportacions al programa electoral, fer arribar idees, organitzar actes de la candidatura, assistir als actes que es vagin programant, fer donacions per ajudar a finançar el projecte o fer d’apoderat en la jornada electoral, entre d’altres.

També inclou el nou web un espai específic sobre el candidat, on entre d’altres elements, es penjaran els vídeos de campanya. Per a promocionar la pàgina, Xavier Trias ha fet públic avui a través de les seves xarxes socials un nou vídeo en que anima els ciutadans i ciutadanes de Barcelona a participar.

Així, Trias assegura que “sempre he entès la política com un servei ciutadà, aquells que em coneixen ho saben prou bé. Vaig arribar-hi per un compromís personal i m’hi vaig quedar per un sentit de responsabilitat i de país.

Soc metge de professió, com tots sabeu, i que he dedicat bona part de la meva vida al servei públic. La medicina i la política tenen molts elements en comú, però segurament el més rellevant és que no pots fer bé la teva professió si no escoltes la gent a qui serveixes, als pacients, a la ciutadania”.

L’Acalde Trias assegura que “que per a poder treballar en un programa que em permeti ser el millor alcalde que pot tenir la ciutat de Barcelona, vull conèixer de primera mà les opinions dels ciutadans. Per això, amb el meu equip ens estem dedicant a apropar-nos als ciutadans, a les institucions veïnals i a les associacions, per tal de conèixer les seves prioritats, els seus interessos, les seves percepcions i per poder construir un projecte que s’adapti a la Barcelona que tots, tots volem tenir”. “Farem la Barcelona que vol la seva gent”, conclou Xavier Trias.

Barcelona, 2 de febrer de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt