Xavier Trias: “Farem el canvi a Barcelona i el farem pel benestar de la gent, aquesta serà la nostra obligació”

L’alcalde Trias, en l’acte territorial de Les Corts a la plaça de la Concòrdia, destaca la gran experiència dels membres de la candidatura que l’acompanyen i, en clau de districte, afirma que, com alcalde, “em farà molta il·lusió, veure que l’’Exin Castillos’ (Caserna del Bruc) deixa de tenir militars per tenir universitaris”

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha protagonitzat l’acte territorial de Les Corta a la plaça de la Concòrdia, en el que també han intervingut diversos membres de la llista. Paula Moyano, una de les candidates més joves de la llista, ha lamentat que els joves es vegin obligats a marxar de la ciutat, “volem una Barcelona que torni a ser atractiva pels joves, amb oportunitats laborals de qualitat. Ens diuen que els joves som el futur del país, som el present, necessitem polítiques públiques de joventut per tenir un futur esperançador, el 28M els joves ho tenim clar”.

 

Chon Gonzalez ha reclamat una millora substancial de les relacions amb les entitats, “apostem per un futur per Les corts ple d’oportunitats, impulsarem actuacions de col·laboració i treball conjunt amb associacions, agrupacions, centres cívic. I això serà possible si fem confiança i el 28M guanya, portarem el canvi a Barcelona”.

 

Cristina Muntaner ha exposat que “cada barri és un món i Les Corts és gran, divers i singular, amb problemes singulars. Volem un ajuntament que treballi amb la ciutadania i per la ciutadania. Per això volem recuperar les Corts per la gent de les Corts. I ho farem amb Xavier Trias al capdavant”.

 

Damià Calvet, número cinc de la llista, ha afirmat que les Corts és un districte divers, la seu d’institucions centenàries, entitats socials de referència, patrimoni i un teixit associatiu molt important. “Estem sempre a Les Corts, parlant, dialogant, buscant solucions per fer que tot funcioni i per fer que la gent dels barris tingui qualitat de vida, amb barris plens de vida. I abordarem alguns aspectes de la fesomia dels barris, urbanisme i grans projectes,  grans projectes, com l’Espai Barça, la Colònia castells, la Ronda del Mig, i també la gestió de detall que porti vida als barris”.

 

Francina Vila ha afirmat “la notícia positiva d’avui és que a partir del 28 Trias farà un canvi a la ciutat. Impulsarem un canvi, que no només és fer fora Colau i Collboni, va més enllà, tenim un projecte i el volem portar a Les Corts. Tenim molts reptes al districte i a la ciutat. Tenim un projecte molt sòlid i ferm per

 

 Barcelona i les Corts, que ha de ser un lloc per viure, per totes les edats i de totes les maneres. És un districte ple d’oportunitat, però hem perdut vuit anys”.

 

Jordi Martí, candidat número tres, ha afirmat que la seguretat és la principal preocupació i, visquis on visquis, també a les Corts, “és una preocupació transversal”.  “Us demanem  el vot, volem que Trias sigui l’alcalde de la ciutat, la faci tornar a brillar i que recuperi la il·lusió i també la seguretat, una política social de primer ordre, sense seguretat no hi ha llibertat ni convivència”. Ha recordat que un de cada 4 barcelonins és objecte d’un fet delictiu, “no podem permetre aquesta situació d’inseguretat. Ho hem de canviar. Trias ja ho ha fet. Aquesta és la diferència entre un alcalde eficaç i una alcaldessa d’un equip de govern que ha fracassat. Per jubilar un mal govern s’ha de votar, i hem d’aconseguir que la gent tingui clar que el canvi, l’únic canvi possible, passa per votar Trias per Barcelona”.

 

Martí ha criticat que hi hagi grups polítics que s’aprofiten de la situació d’inseguretat i fan promeses molt perilloses, “segons quins populismes els hem d’avortar”. També  ha reclamat arribar fins a 4000 agents de la Guàrdia Urbana, criticant que Jaume Collboni afirmi, ahir mateix al debat de Betevé, que s’ha incrementat en 1000 agents la plantilla de la Guàrdia Urbana, “han estat 230”.

 

Xavier Trias ha afirmat que “anem a guanyar, anem a guanyar bé, juguem fort a recuperar l’alcaldia, i la volem recuperar, perquè ho fan molt malament, amb les coses grosses, de planificació, i amb les coses més petites, les que ens donen confiança i moral, com la neteja, seguretat, i mobilitat. Colau i Collboni ens han portat a un desastre, no podem seguir així”. Trias ha assegurat “sabem què volem que sigui Barcelona, la capital de Catalunya i la catalanitat; i tenim un model contraposat al de Colau, creiem que per lluitar contra la pobresa, les desigualtats socials, s’ha de crear activitat econòmica”.

 

“Barcelona és una capital que té indústria, comerç, turisme i serveis, i hem d’explicar a la gent que els serveis que donem generen activitat econòmica, que la cultura genera activitat econòmica”, ha dit. “La nostra obsessió ha de ser la recerca, la innovació, volem ser punters, no volem ser una ciutat low cost. Això només es pot fer amb lideratge i amb bona gestió”, ha declarat Trias que ha afegit que la seva llista està formada per gent una amb una gran experiència, que seran sereu els responsables dels districtes i de la gestió.

 

“Ens presentem amb grans professionals amb voluntat clara de tirar endavant la ciutat, perquè la gent torni a tenir autoestima, i hem d’estar convençuts que les coses s’han de fer pel benestar de la gent, aquesta serà la nostra principal obligació: el benestar de la gent”, ha afirmat Trias, que en clau de districte ha afegit “em farà molta il·lusió, com a alcalde, veure que l’’Exin Castillos’ (Caserna del Bruc) deixa de tenir militars dins per passar a tenir universitaris”.

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt