Xavier Trias fa una crida a la participació i confia que molta gent anirà a votar per decidir el futur de Barcelona

L’alcalde Xavier Trias, després de votar al Mercat de Galvany, ha declarat que espera que la campanya hagi servit per estimular la participació i fer que els índexs d’abstenció siguin millor que en altres conteses

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions d’avui diumenger ha exercit el seu dret a vot al Mercat de Galvany . Trias ha votat a les 10:30h, a la sortida ha fet una crida a anar a votar. S’ha mostrat convençut que avui gran dia, “un bon dia extraordinari per la democràcia, espero i desitjo que molta gent vagi a votar i marquem el destí de Barcelona. Durant la campanya hem estat advocant perquè la ciutat faci un canvi, ara la gent decidirà què passa. Feina ja l’hem feta, últim acte és votar”.

“Aquest vespre, sigui el que sigui, hem de celebrar que hagi sigut un dia tranquil i en què tothom ha anat a votar i decidim el futur de la ciutat”, ha dit.

Sobre els índexs d’abstenció, s’ha mostrat confiat que la gent anirà a votar, “la campanya ha estat llarga i dureta, i això estimula la participació”. Històricament, a les municipals la participació és baixa, “espero que en aquesta ocasió no sigui així”, ha declarat als mitjans de comunicació al col·legi electoral.

 

 

 

 

 

Barcelona, 28 de maig de 2023

 

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt