Xavier Trias es troba amb Ada Colau per parlar de Barcelona

L’exalcalde havia fet públic fa setmanes la seva voluntat de compartir un dinar amb l’alcaldessa per demostrar que, malgrat les diferències en molts àmbits de la política i el model de ciutat, eren capaços de mantenir una relació normal.

L’alcalde Xavier Trias i l’alcaldessa actual de Barcelona, Ada Colau, han dinat avui en un conegut restaurant de l’Eixample, El Racó d’en Cesc. La trobada es produeix avui després que el desembre passat, Xavier Trias fes pública, a l’entrevista de la periodista Gemma Nierga al ‘Cafè d’idees’ de La 2, la seva voluntat de compartir un dinar amb l’alcaldessa Colau per demostrar que, malgrat les diferències en molts àmbits de la política i el model de ciutat, tots dos eren capaços de mantenir una relació normal, que és la que sempre ha mantingut Trias amb els seus adversaris polítics. Colau va comunicar a Trias la seva plena disposició a dinar plegats i dialogar sobre la ciutat de Barcelona.

La trobada s’ha desenvolupat avui dilluns amb un to de cordialitat i tots dos han constatat clares diferències. Així mateix ambdós han coincidit que, malgrat les discrepàncies, cal mantenir una relació de diàleg i respecte personal. Finalment, han compartit també la seva voluntat que a les pròximes eleccions municipals hi hagi un debat constructiu on la ciutat i el seu futur siguin protagonistes del debat públic.

Barcelona, 9 de gener de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt