Xavier Trias: “Em vaig presentar per guanyar les eleccions, per ser alcalde de la ciutat de BCN i seré alcalde de la ciutat de Barcelona”

L’alcalde Xavier Trias ha afirmat, després dels conèixer els resultats electorals que li atorguen la victòria en les eleccions, “la meva feina serà aconseguir fer govern i la dedicació plena a la ciutat de Barcelona perquè sigui la ciutat de tots”

“Qui s’ho hagués imaginat fa sis mesos i fa tres hores que estaríem així. Em vaig presentar per guanyar les eleccions, per ser alcalde de la ciutat de BCN i seré alcalde de la ciutat de Barcelona”, ha afirmat Xavier Trias en la compareixença des d’un cèntric hotel de Barcelona on la candidatura ‘Trias per Barcelona’ ha fet el seguiment de la nit electoral i després que els resultats li han atorgat la victòria en les eleccions municipals celebrades avui.

Trias ha assenyalat que és conscient dels resultats de la seva candidatura i també de les altres, i ha felicitat PSC, Comuns i ERC i les altres forces amb representació al consistori. “Si ells volen, tindran un alcalde que col·laborarà estretament amb tothom per fer la millor Barcelona”.

Xavier Trias ha donat les gràcies, començant per la seva família, “que han estat al meu costat i han patit més que jo”, als partits, “només sumant serem forts per canviar les coses i fer que el nostre país vagi endavant” i a tothom queha contribuït a aquest resultat

Trias ha declarat que després dels resultats d’aquesta nit “la meva feina serà aconseguir fer govern. La meva feina serà la dedicació plena a la ciutat de Barcelona perquè sigui la ciutat de tots, que no anem els uns contra els altres i que, des de posicions, ser capaços de col·laborar i fer que el benestar s’estengui a tota la ciutat. Ens queda molta feina per fer”

 

Barcelona, 28 de maig de 2023

 

 

 

Barcelona, 28 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt