Xavier Trias: “Em presento per guanyar les eleccions i ser l’alcalde de Barcelona”

Xavier Trias ha assenyalat que vol configurar un equip competitiu per tenir la força suficient per fer que la ciutat recuperi prestigi i orgull

Xavier Trias va anunciar ahir a la nit, en el transcurs del sopar de Nadal de la Federació de Junts a Barcelona la decisió de presentar-se a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona. Aquest matí, en una roda de premsa, ha donat més detalls sobre una decisió molt meditada i que s’ha forjat en els darrers mesos, d’ençà que Elsa Artadi va decidir renunciar per motius de salut a ser la cap de llista al consistori de la capital catalana. “Des de llavors”, ha assenyalat Trias, “molta gent m’ha insistit que fes un pas endavant. M’ho he pensat molt, he valorat moltes coses, i he pres una decisió: em presento per guanyar i per ser l’alcalde de Barcelona”.

Xavier Trias ha assenyalat que vol tenir “la força suficient per fer que la ciutat torni a recuperar prestigi i orgull, que sigui capaç de projectar-se al món, que la gent estimi la ciutat i que la ciutat sigui capaç de donar serveis que necessita la gent”.

Trias ha afirmat que estarà acompanyat “d’un bon equip, competitiu, capaç de gestionar l’ajuntament i les seves àrees, i els districtes”. “Ara venen mesos de treballar, per configurar l’equip i aconseguir que la candidatura rebi el suport de molta gent, de Junts i de gent que no ho és i que troba a faltar una força centrada; aquesta és l’aposta que fem”, ha conclòs.

Barcelona, 13 de desembre de 2022
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt