Xavier Trias: “Els altres tenen dubtes. Nosaltres som la garantia que Ada Colau no estarà al Govern”

L’alcalde Trias, en declaracions als mitjans el primer dia de campanya”, explica que “farem les coses ben fetes, amb lideratge i un canvi de gestió, des d’aspectes com la neteja, la seguretat o  la mobilitat, fins a temes més complexes, com l’habitatge, on buscarà pactes i col·laboració

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha valorat l’inici de la campanya electoral després de participar en el debat d’alcaldables organitzat per RAC1 i La Vanguardia i de visitar dos espais d’atenció del Casal dels Infants, al Raval.

 

En declaracions als mitjans comunicació a la Plaça Folch i Torres, i acompanyat dels candidats Neus Munté i Joan Rodríguez, ha assenyalat que venen “dies intensos i interessants, en els que explicarem que cal un canvi”. Trias ha afirmat que a la ciutat la gent ha perdut l’autoestima, la il·lusió i creu que no funciona, més de 70% volen, “explicarem que el canvi som nosaltres, que jo sigui alcalde”.

 

Xavier Trias ha dit que “farem les coses ben fetes, és un problema de lideratge i de canvi de gestió”, des d’aspectes com la neteja, la seguretat o la mobilitat; a temes més complexos com l’habitatge, “que exigirà pactes entre tots, i ho farem des de la voluntat de col·laboració, amb altres grups i escoltant la gent. I també creient que per lluitar contra pobresa s’ha de generar activitat econòmica sostenible, i ajudarem que n’hi hagi”.

 

L’alcalde Trias ha insistit en la idea que només hi ha una candidatura, Trias per Barcelona, que no governarà de cap de les maneres amb Ada  Colau,” els altres tenen dubtes. Som la garantia que Ada Colau no estarà al govern de l’Ajuntament”. Preguntat per l’enquesta del CIS, ha afirmat “no és una enquesta, és campanya. El dia 28 veurem qui té la raó”.

 

 

 

 

Barcelona, 12 de maig de  2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt