Xavier Trias: “El dia 28 ens cal una majoria incontestable que faci possible el canvi que permeti a Barcelona començar una nova etapa”

L’alcalde Xavier Trias, en l’acte d’inici de campanya al Mercat dels Encants i davant de més de 500 persones, afirma que Barcelona necessita nou lideratge i nova gestió per resoldre els problemes del dia a dia de la seva gent

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha protagonitzat, al Mercat dels Encants i davant de més de 500 persones, l’acte que ha donat el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions del dia 28.

 

Durant l’acte s’ha projectat un vídeo amb un missatge del president Puigdemont, en què ha demanat un canvi a Barcelona i ha explicat que quan Xavier Trias el va anar a veure per comunicar-li que estava disposat a presentar-se li va demanar que fes el favor de guanyar, “ho necessitem pel país, és important que la capital del país estigui en mans de gent que estima el país i la ciutat, i ho és molt més pels barcelonins i barcelonines, que saben quina és la diferència entre una manera de governar i una altra, ara ja poden comparar”. També ha recordat la col·laboració que van establir quan tots dos eren alcaldes, de Girona i Barcelona. “Molta gent que té ganes de votar-te per girar full, té ganes de sentir orgull i autoestima per Barcelona, i gent que té ganes de mirar amb el futur i veure de quina forma Barcelona pot tornar a ser aquella ciutat que va liderar tantes coses, i a més d’una manera molt compartida i generosa”, ha exposat el president que ha agraït a Trias tot el que farà en aquesta campanya electoral.

 

Xavier Trias, que ha iniciat la seva intervenció donant les gràcies als assistents i els organitzadors de l’acte i, especialment a la seva família, ha afirmat “hem fet una gran candidatura, molt àmplia i molt potent, per aconseguir el canvi a Barcelona, una ciutat que segueix sent un referent, però hem perdut l’autoestima i l’orgull. Avui comença la campanya i avui comença el canvi. Barcelona necessita un nou lideratge, que el farà aquest equip, l’equip de Trias per Barcelona”.

 

Trias ha assenyalat que Barcelona necessita una nova gestió perquè la ciutat té problemes amb el dia a dia. “Segons Trias cal un nou lideratge amb la seguretat, amb la neteja, “la ciutat està bruta”, amb la mobilitat, “ un servei pels ciutadans que ara és un problema”. Lideratge, ha dit també, “és saber on duus la ciutat, i nosaltres ho sabem, per nosaltres Barcelona és la capital de Catalunya, una capital Mediterrània oberta al món, que creu i aposta pel creixement econòmic sostenible per donar benestar a tothom”.

 

Trias ha assenyalat que la ciutat té nous reptes, com el canvi climàtic i les noves tecnologies, i ha reclamat “visió i ambició” i una aposta urbanística important, “que no passa per pacificar un carrer, sinó per transformar la Ronda de Dalt, la Ronda del Litoral al  Morrot, la llera del Besós, la Sagrera”.

 

“Hem de guanyar, hem de liderar, hem de governar, i ho hem de fer bé, amb lideratge i amb bona gestió. El turisme, l’economia, l’habitatge, la seguretat i qualsevol problema o servei públic s’han de liderar i gestionar bé”, ha dit i ha afegit que “les grans polítiques s’han de pactar àmpliament, pensant en el futur, i no en interessos partidistes”.

 

“Per a mi aquesta és la millor ciutat del món”, ha dit Trias, afegint que Barcelona “es mereix un govern que governi pensant en ella i en els seus ciutadans, no en la seva ideologia o el seu sectarisme. Lluitarem per una Barcelona de futur, per deixar als nostres fills i nets una Barcelona que funcioni. Aquí comença el canvi a Barcelona. Estem forts i confiats. Sortim a guanyar i guanyarem”.

 

“Tenim el canvi a tocar. El canvi que necessita Barcelona, que volen els barcelonins. Però ens cal una gran majoria. Necessito el vostre suport. El dia 28 ens cal una majoria incontestable que faci possible aquest canvi, que permeti a Barcelona començar una nova etapa. El canvi el farem entre tots”, ha dit, i ha finalitzat afegint “avui us vull donar les gràcies, però també us vull fer un encàrrec: que el 28 de maig no em falleu i no falleu a Barcelona!”.

 

 

 

Barcelona, 11 de maig de  2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt