Xavier Trias destaca que l’acompanya per fer el canvi a Barcelona un gran equip, amb gent preparada, compromesa i amb les idees clares

L’alcalde Trias, al primer acte territorial de la campanya celebrat al districte de Gràcia, assegura que “no ens amagarem, prendrem les decisions i farem que les coses vagin endavant. Guanyarem i ho farem bé”

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha protagonitzar el primer acte territorial de la campanya a la plaça de la Virreina, al districte de Gràcia. A l’acte han intervingut els membres de la candidatura que representen el districte de Gràcia. Pilar Calvo, nascuda a Gràcia i que tanca la llista, que ha afirmat “hem vingut a jugar, a jugar bé i a guanyar, i guanyarem perquè tenim un equip espectacular, encapçalat per en Xavier Trias, i ple de dones i homes preparats per tornar a portar Barcelona a ser de nou referent a Euopa i el món”.

 

Silvia Mayor, que ha explicat que la Barcelona actual no ens agrada, els darrers 8 anys ha experimentat una davallada en seguretat, mobilitat, estan cansats i avorrits. d’obstacles. Volem que Barcelona recuperi la il·lusió i l’empenta. Carme Lleó, “Venim a guanyar Barcelona. Un programa amb ambició projecte i futur” i ha citat els principals projectes de la candidatura pels barris del  districte per tal que Gràcia recuperi el seu potencial.

 

Ramon Tremosa ha reclamat escoltar les entitats del districte, “un districte amb una gran riquesa associativa, amb petit comerç i mercats municipals. Hem d’acompanyar tota la vitalitat del districte”. Josep Rius ha afirmat “volem una Barcelona que torni a exercir de capital de Catalunya,  que estigui al costat de la llengua. El 28 de maig guanyarem i crearem un comissionat de la llengua per promocionar l’ús del català. Victòria Alsina, “falten menys de 15 dies perquè hi hagi un canvi. Falta menys perquè Barcelona torni a ser una ciutat capdavantera, una ciutat que il·lusiona i que exerceixi de capital de Catalunya”. I ha donat pas a l’alcalde Xavier Trias

 

Trias ha explicat que el districte de Gràcia és el que té la representació més alta a la seva llista, “Gràcia acumula de gent que sempre ha tingut una actitud de dedicació”. “Molta gent de Barcelona ha perdut la il·lusió i autoestima perquè hi ha coses que no funcionen, la neteja, la seguretat, mobilitat i això exigeix un canvi. Les coses que fem, les fem per les persones”, ha explicat.

 

“Barcelona necessita un nou lideratge, un alcalde que cregui que és l’alcalde de la ciutat i que representa tothom, i que busqui acords. I el lideratge ha d’anar acompanyat de capacitat de diàleg i d’un gran equip, i el meu és un gran equip, amb gent preparada, amb formació, compromès i amb idees clares, com pensar que un urbanisme transformador”, i ha posat com exemple d’aquest  urbanisme la cobertura de la ronda de Dalt, “per fer que Collserola entri a la ciutat”, fer que la Zona Franca i la Marina del Prat Vermell s’uneixi amb Colon i el Paral·lel, acabar la Sagrera o acabar la carretera de les Aigües.

 

“No ens amagarem, prendrem les decisions i farem que les coses vagin endavant. Sortiran enquestes, com la CIS, que fa política, però guanyarem i ho farem bé”, ha finalitzat.

 

Barcelona, 12 de maig de  2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt