Xavier Trias crida els joves a treballar i comprometre’s per liderar el futur de la ciutat i el país

L’alcalde Trias, en un acte amb joves on ha presentat les propostes de la per aquest àmbit, adreçant-se al candidat jove de la seva candidatura afirma “tindràs una responsabilitat, fer sentir la veu dels joves dins el Govern i aplicar el programa”

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha presentat les propostes de la candidatura en l’àmbit de Joventut (vegeu document adjunt), en un acte en què també ha participat Arnau Vives, candidat jove i número 13 de la candidatura.

 

Arnau Vives ha fet la presentació de l’acte i de Xavier Trias, “necessitem un alcalde que treballi pels joves i amb els joves”, i ha explicat que en els darrers anys els joves “s’han sentit menystinguts, ens ha infantilitzat, però els joves som el futur de la ciutat i som el present. Estem convençuts que serem la teva prioritat”. Vives ha avançat les principals mesures del programa de la candidatura.

 

Trias ha agraït la presentació de Vives, “tindràs una responsabilitat, fer sentir la veu dels joves dins el Govern i aplicar el programa que portem”. “Barcelona ha perdut l’autoestima, no estem tan malament, però hi ha la sensació que no estem fent el que hem de fer. Tenim un problema perquè l’habitatge és car i la gent jove no té els diners per pagar-ho perquè tenen uns sous vergonyosos. Tenim baixos salaris, això no pot ser. Volem ser una ciutat de referència, no low cost, i per això s’ha de preparar la gent”. Finalment, ha demanat els joves que “lluitin per estar a primera fila, és important que aixequeu la veu”.  

 

                                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 9 de maig de  2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt