Xavier Trias celebra que el nou vehicle elèctric que SEAT & Cupra fabricarà a Barcelona porti el nom de Raval

L’alcaldable de ‘Trias per BCN’, en un una visita a la fira Automobile Barcelona, afirma que és una decisió molt important i lamenta que l’Ajuntament de Barcelona no s’aboqui en donar suport a aquesta decisió

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha visitat aquest matí, acompanyat de Ramon Tremosa, candidat número 10, el recinte de Fira Montjuïc per assistir, en el marc del Automobile Barcelona, el tradicional Salò de l’Automòbil de la capital catalana, a la presentació del Tavascan, el nou model elèctric de SEAT & Cupra, i altres novetats de la multinacional automobilística amb seu a Catalunya. El seu president, Wayne Griffiths, ha confirmat entre altres novetats, que el nou vehicle elèctric utilitari que fabricaran des de Martorell es dirà Cupra Raval, el nom del popular barri barceloní.  

 

El CEO de SEAT & Cupra ha fet una entusiasta defensa de l’aposta de la companyia per Barcelona, i de la seva voluntat d’integrar-se i incidir-hi de manera positiva i també en l’àmbit social i de crear oportunitats per la gent jove. Xavier Trias ha explicat, en acabar la presentació, que aquesta visita d’aquest matí, “és per donar suport al Saló de l’automòbil, una fira molt important per la nostra ciutat, però també per donar suport a SEAT, que fa una aposta importantíssima per la nostra ciutat”. Xavier Trias ha exposat que la decisió de Cupra, marca independent de SEAT, de fabricar 500.000 cotxes elèctrics a Barcelona i que es posaran en el mercat mundial, “és una decisió molt important i que suposa un canvi a favor de la mobilitat sostenible i per electrificar la nostra ciutat”.

 

Xavier Trias ha destacat també la decisió “importantíssima” de CUPRA de posar en nom de Raval a aquest nou vehicle: “hi ha una voluntat clara de SEAT de fer una aposta per la ciutat de Barcelona i per arrelar-hi. Els hi donem les gràcies i ens costa d’entendre que l’Ajuntament de Barcelona no s’aboqui en aquesta decisió”. Avui l’Alcaldessa Ada Colau no ha estat present en l’acte de SEAT.

 

 

 

Barcelona, 11 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt