Xavier Trias: “Barcelona té una situació única al món, és la capital de Catalunya i de la catalanitat, i l’ha d’exercir amb generositat amb la resta del país”

L’alcalde Trias en l’acte municipalista de Junts, que s’ha celebrat al Parc Central del Poblenou, assegura que el proper dia 28 “guanyarem a Barcelona i seré l’alcalde de la ciutat, amb un equip extraordinari. Guanyarem i ho farem molt bé

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim mes de maig, ha participat en l’acte municipalista de Junts, que s’ha celebrat al Parc Central del Poblenou, on ha destacat el paper de capital de Barcelona, que “té una situació única al món, és la capital de Catalunya i de la catalanitat, i l’ha d’exercir amb generositat amb la resta del país”. Trias ha assegurat que el proper dia 28 “guanyarem a Barcelona i seré l’alcalde de la ciutat, amb un equip extraordinari. Guanyarem i ho farem molt bé”

 

Xavier Trias ha donat la benvinguda als assistents al parc Central del Poblenou  “com a exalcalde i com a futur alcalde”. Trias ha exposat que Barcelona té característica que la fa única al món: “ser la capital de Catalunya, de la catalanitat, suposa una gran responsabilitat, però ens ho hem de creure. Som la capital de la catalanitat, de la llengua, la cultura, la tradició; també vol dir ser una capital ambiciosa, i s’ha de contagiar arreu del territori, anant de la mà amb tots en la defensa del país”.  

 

L’alcalde ha afirmat que “som una capital ambiciosa, oberta al món, capital de la Mediterrània, però darrerament ha perdut lideratge, l’alcaldessa li ha fet perdre el lideratge i també s’ha perdut l’autoestima, l’orgull. Un líder ha de tenir clar què vol que sigui Barcelona; nosaltres volem una ciutat que lluiti per la justícia social, pel benestar de la gent i l’única manera per fer-ho és amb la creació d’activitat econòmica”.  

 

El lideratge de Barcelona, ha assenyalat, “és també col·laboració, generositat, amb respecte, ens hem de respectar entre nosaltres. Tenim vocació metropolitana, de capital de Catalunya”. Acabant la seva intervenció ha assegurat: “el dia 28 de maig la gent es quedarà parada. Guanyarem a Barcelona i seré l’alcalde de la ciutat, amb un equip extraordinari. Guanyarem i ho farem molt bé”.

 

 

Barcelona, 6 de maig  de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt