Xavier Trias assegura que el gran fracàs del govern d’Ada Colau i Jaume Collboni és que la gent viu ara pitjor a Barcelona i als seus barris

L’alcalde Trias, a l’acte territorial a Ciutat Vella, afirma que “els que vivim a Barcelona hem perdut l’autoestima i creiem que la ciutat no va com hauria d’anar, perquè no hi ha lideratge, amb una alcaldessa que no lidera i està acompanyada d’un equip mediocre”

 

L’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha protagonitzat el primer dissabte de campanya l’acte territorial a la plaça de Joan Capri, darrera el mercat de Santa Caterina al districte de Ciutat Vella. En l’acte, al que han assistit un centenar de persones, han intervingut diferents membres de la candidatura. Alfons Molons, ha destacat el ,gran teixit associatiu del districte “que l’Ajuntament ha de potenciar”. “Estem en el cor de Barcelona, on la ciutat va començar, el govern de Colau i Collboni amb el suport d’ERC han estat ‘deixats’ i sectaris. La inseguretat, la no neteja, la degradació de la convivència, falsa participació, fan un discurs de participació molt horitzontal i manen verticalment”.

 

Joana Ortega que ha destacat la importància dels mercats, “són l’ADN de la nostra ciutat, la seva singularitat, la seva manera de tractar els clients, és el que hauria de fer l’Ajuntament”, i del comerç de proximitat, “és una aposta que volem mantenir. Defensem i recolzem que Barcelona sigui la capital del comerç de proximitat, però no ho serà si té un Govern Municipal que li dona l’esquena”.

 

Damià Calvet ha afirmat que “Ciutat Vella és el cor de Barcelona, és des de sempre, no volem que deixi mai de bategar. Volem qualitat de vida als seus barris” i ha afegit que “cal canviar alguna cosa de la fesomia del barri,” com la relació del port i la ciutat, fer un port més ciutat a la façana del Port Vell, millorar el Moll de la Fusta, posar equipaments culturals que aportin valor afegit, reforma de la Rambla o la rehabilitació d’edificis i habitatges. “Tot això amb diàleg per fer que Ciutat Vella funcioni. El canvi que necessitem comença amb Xavier Trias d’alcalde i sobretot amb el vostre vot”

 

Titon Lailla, “Volem recuperar el districte i Ciutat Vella per tots vosaltres i ho farem el 28M a les urnes. Ciutat Vella és riquesa i diversitat. Barcelona no s’entendria sense Ciutat Vella, ha de ser un districte central. Volem treballar per una Ciutat Vella neta, segura, passejable, que estimi la seva ciutadania, i no l’expulsi, amable amb la gent gran i que reactiva el comerç de proximitat”.

 

Jordi Martí ha recordat que la seguretat és el primer problema, pels barcelonins  i les barcelonines, “el 33% dels veïns dels barris de Ciutat Vella  van ser objecte d’un fet delictiu. És un fracàs de les polítiques públiques de seguretat de Colau i Collboni. El canvi passa perquè Trias reverteixi aquesta situació” i s’ha compromès a què si Trias és alcalde “la inseguretat deixarà de ser la primera preocupació, posarem al carrer més policia, per prevenir, més presència de mediadors i agents cívics i ens comprometem a fer complir les lleis i les ordenances”

 

En la seva intervenció, Xavier Trias ha afirmat que “els que vivim a Barcelona, hem perdut l’autoestima, no estem contents, creiem que la ciutat no va com hauria d’anar. Això ens passa perquè no hi ha lideratge, la ciutat té una alcaldessa que no lidera, que està acompanyada d’un equip mediocre, i acompanyada de Jaume Collboni, que és com un turista” i ha ressaltat la importància de tenir lideratge i gestió, “a Ciutat Vella és especialment important, perquè és el cor de la ciutat, però ens ho hem de creure, Ciutat Vella té una situació increïble, té un conjunt de barris que li donen una personalitat molt gran. I l’obligació d’un ajuntament i equip de govern és creure-hi i impulsar-la”.

 

Per a Trias, Ciutat Vella és un exemple de la mala gestió i manca de lideratge, “el que està passant és que la gent viu pitjor, el gran fracàs del govern d’Ada Colau i Jaume Collboni és que la gent viu pitjor, és una vergonya, hem de promoure l’activitat econòmica perquè la gent visqui millor”.

 

“Hem de canviar la mentalitat, de retornar la il·lusió i fer que la gent visqui millor, que progressi, i entengui que Ciutat Vella és un bon lloc per viure; si no passa això estem fracassant. Ho hem de revertir. Aquest és l’autèntic canvi i això exigent tenir gent que cregui en Ciutat Vella i la seva gent”. “Queden quinze dies, hem de guanyar bé, serà complicat, però guanyarem i ho farem bé i ho farem per tots”, ha conclòs Trias.

 

 

 

 

Barcelona, 13 de maig de  202

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt