Xavier Trias: “Apel·lo als indecisos que no volen Colau que facin el vot útil, perquè ja sabem què passa, sinó ens voten manaran ells”

L’alcalde Trias, en l’acte territorial de Sant Andreu, que ha tingut lloc a la plaça d’Orfila, es compromet a canviar el sistema de recollida d’escombraries porta a porta

 

En el darrer diumenge de campanya, l’alcalde Xavier Trias, candidat de ‘Trias per Barcelona’ a les eleccions a l’Ajuntament del pròxim dia 28, ha participat en l’acte territorial de Sant Andreu, que ha tingut lloc a la plaça d’Orfila. També han intervingut altres membres que acompanyen Trias en la seva candidatura.

 

Núria Salas que ha donat la benvinguda als assistents i ha agraït a tots els que han participat en la campanya al districte, “per estar sempre al peu del canó”. Ximena Gadea ha assenyalat que a” Sant Andreu es pot explicar tota la història del país, és un indret singular i cal cuidar-lo, però el Govern Municipal ha creat problemes on no n’hi havia”.

 

Jordi Martí ha explicat que cada dia estem a llocs diferents, avui a Sant Andreu, “a tot arreu on hem de ser”. “Queda una setmana per les eleccions, hem d’acabar de convèncer a molta gent, si la gent no vol ni Colau ni Collboni ha de votar Xavier Trias”, ha dit, afegint “les coses ens van millor del que molts voldrien. No ens hem de fer massa cas a les enquestes, l’enquesta veritable és la del 28M i mobilitzarem a la gent que vol un canvi i el millor alcalde”

 

Parlant de seguretat, ha assegurat que “hi ha un problema no l’amplifiquem, no fem populismes, només radiografiem la realitat, i tenim un districte de Sant Andreu i una Barcelona insegurs”. Martí ha explicat propostes del programa pel districte referents a la seguretat, es farà una auditoria d’il·luminació a Sant Andreu, una nova comissaria de la Guàrdia Urbana i s’establirà la unitat nocturna de Guàrdia Urbana Uper cada districte que doni servei de seguretat. I ha acabat fent una apel·lació a les persones que encara no tenen decidit el seu vot: “Tenim una oportunitat històrica per tornar a situar Barcelona on es mereix, no ens podem conformar amb el que tenim, col·lapse, manca de neteja, inseguretat, apel·lo al vot indecís, qui no vol a Colau i Collboni que voti Xavier Trias”.

 

Neus Munté ha afirmat que “estem en un districte que té diferents característiques: punt d’accés a la ciutat i sortida, orgullós del seu passat agrícola, del seu patrimoni industrial. El teixit de les entitats que relliguen el territori, el comerç de proximitat, amb comerços centenaris, emblemàtics, i amb una capacitat de créixer i transformar-se. Tenim gran potencial, però el govern municipal no l’està aprofitant”.

 

Munté ha criticat les vingudes de ministres aquests dies, “vene, aquí amb les mans a la butxaca i són incapaços de donar solucions als nostres problemes. El 28 hem de dir prou a aquesta actitud submisa i mesella a què ens han portat socialistes i comuns a”. “Volem fer la volta a aquesta ciutat, volem canviar per millorar, un canvi il·lusionant, un canvi en positiu, per fer la Barcelona que funciona, que il·lusiona i lidera, la Barcelona de Xavier Trias.

 

En la seva intervenció, Xavier Trias ha afirmat que “ens presentem per guanyar i serem alcaldes, revertirem la situació, i hem de fer el canvi” i ha reclamat que la setmana que queda fins a la celebració de les eleccions treballar per convèncer a molta gent, hi ha gent que no és nostra, que no està d’acord amb el que està fent Colau apel·lo aquesta gent que facin el vot útil, els necessitem perquè l’única manera de fer el canvi és votar TriasperBCN som els únics que diem que no governarem amb Colau”. “Ja sabem què passa, si no votem, manen ells. Aquesta ciutat no la lidera el Collboni, aquesta ciutat la lidera Colau i aquest és el canvi que volem fer, volem liderar nosaltres,

 

La ciutat i els seus districtes tenen grans reptes, i a Sant Andreu ha posat com a exemple l’estació de la Sagrera, “una gran transformació urbanística”, que arrossega decennis de retard, “hem de ser exigents amb el govern de l’estat per acabar les obres i ens hi juguem molt, és el futur”.

 

A una setmana de les eleccions Trias ha afirmat “hem de guanyar, i necessitem guanyar, no justet, perquè si guanyem justet ens faran una sorpresa de les que fan, quan van convèncer a Valls per deixar Ernest Maragall sense l’alcaldia, va ser una barbaritat. Digui el que digui  Colau, si té l’oportunitat de ser alcaldessa, amb els vots de qui sigui, ho farà. Qui diu que no acceptarà els vots de VOX? Són cosins germans de Valls”.

 

“Estem confrontant programes polítics, volem que la gent torni a estimar la ciutat, creure que vivim en la millor ciutat del món, que la gent cregui que el seu futur és Barcelona. Per això us demano que em voteu”.

 

Finalment, Trias ha afirmat rotund que el sistema de recollida d’escombraries porta a porta implementat al districte, que ha complicat la vida al ciutadà, “no aplicarem, el canviarem”.

 

 

Barcelona,  21 de maig de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt