Xavier Trias: “Anem molt bé; la gent vol un canvi a Barcelona i nosaltres el volem liderar amb un gran equip per gestionar la ciutat”

L’alcalde Xavier Trias valora positivament l’enquesta que avui publica La Vanguardia, que el dona per guanyador a la contesa electoral, i agraeix la gran acollida que està tenint l’anunci de la seva candidatura

L’exalcalde Xavier Trias ha valorat aquest matí els resultats de l’enquesta publicada avui diumenge per La Vanguardia i que el situa com a vencedor a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Llegint els resultats de l’enquesta, Xavier Trias ha afirmat que “anem bé. L’enquesta ens dona ànims”, però ha afegit que “les enquestes són enquestes i no te’n pots fiar, hem de continuar treballant, però és cert que notem que a Barcelona hi ha un ambient important de gent que vol un canvi a la ciutat i nosaltres el volem liderar amb un equip de gent capaç de gestionar la ciutat, tirar-la endavant, tenint cura de la gent”.

Xavier Trias ha afegit que “hem de ser capaços de fer polítiques perquè les coses canviïn pel benestar de la gent i que la ciutat recuperi la sensació d’orgull, de lideratge i de ser una ciutat que és capaç de competir amb les millors ciutats de la Mediterrània i del món”.

“Estem començant, queden uns mesos”, ha dit Trias, que ha agraït la rebuda que ha tingut la seva candidatura: “hem de donar les gràcies a la gent per la gran acollida que està tenint la nostra candidatura. Ha estat una reacció molt positiva, em sento molt acompanyat i em dona força i entusiasme per guanyar les eleccions”.

Barcelona, 15 de gener de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt