Xavier Trias afirma que la dimissió de Jaume Collboni i la seva sortida de l’executiu “és la constatació d’un fracàs espectacular del govern”

L’exalcalde assenyala que la decisió, poc seriosa, és un “gest per desmarcar-se de les polítiques de Colau, però aquestes polítiques han tingut el suport dels socialistes al llarg de tot el mandat”

L’alcalde Xavier Trias ha afirmat aquest matí que la dimissió de Jaume Collboni i la seva sortida de l’executiu “és la constatació d’un fracàs espectacular del govern” que encapçala Ada Colau. En una valoració urgent als mitjans d comunicació davant l’anunci dels candidat socialista de que abandonava l’Ajuntament Trias ha qualificat “d’original” la sortida del govern de Collboni, a menys de cinc mesos per les eleccions i mantenint la resta de regidors socialistes al govern, per presentar-se per ser alcalde i, com ell diu, “per recuperar la il·lusió que la ciutat ha perdut… Doncs s’ha perdut amb un govern format per Ada Colau i Jaume Collboni”.

Trias ha declarat que Jaume Collboni, a la seva intervenció per explicar la seva sortida “parlava de seriositat…, sincerament, aquesta decisió em sembla molt poc seriosa”, i ha afegit “aquest ajuntament no funciona i, a més de no funcionar, crea una sensació, a una part important dels ciutadans, de pèrdua d’orgull d’il·lusió. Amb accions com aquesta no es guanya la il·lusió, genera encara més desconcert a la gent”.

Xavier Trias ha insistit en que Collboni surt del govern per fer un “gest per desmarcar-se de les polítiques de Colau, però aquestes polítiques han tingut el suport dels socialistes. La ciutat està malament, i ho està perquè han mantingut un govern que no funciona. És un desastre per la ciutat i poc seriós”, ha finalitzat Trias.

Barcelona, 23 de gener de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt