Xavier Trias afirma que “Barcelona és la de la gent que col·labora i  construeix la ciutat, no la dels uns contra els altres d’Ada Colau

L’exalcalde mostra tot el seu suport al comerç de proximitat de la capital catalana durant una passejada pel ‘Sarrià Street Market’ i avisa que només ell garanteix el canvi a l’Ajuntament que la gent reclama i necessita: “tots els altres acabaran fent un acord amb Colau”

Xavier Trias ha assegurat avui que “Barcelona és la de la gent que col·labora i  construeix la ciutat, no la dels uns contra els altres d’Ada Colau”. L’alcalde Trias ha mostrat avui tot el seu suport al comerç de proximitat de la capital catalana durant una passejada pel ‘Sarrià Street Market’ i ha avisat que només ell garanteix el canvi a l’Ajuntament que la gent reclama i necessita: “tots els altres acabaran fent un acord amb Colau”.

L’alcalde Xavier Trias, durant un passeig per les parades dels comerços de Sarrià que avui surten al carrer en el marc del ‘Sarrià Street Market’ instal·lat a la Plaça i el carrer Major de Sarrià, i amb el regidor Jordi Martí Galbis, ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació que des de l’Ajuntament donarà “tot el suport al comerç de proximitat, una de les eines bàsiques per crear ciutat”. “La ciutat seria diferent sense comerç de proximitat. Són molt importat els comerços, les botigues, els eixos comercials. Quan estiguem a l’ajuntament els hi donarem tot el suport”, ha insitit.

 

Trias també ha donat suport a la Llibreria de la Plaça, establiment que va patir un greu incendi fa unes setmanes i que avui ha instal·lat una parada de venda solidària de llibres per a recaptar fons que permetin la seva reobertura. Trias, que ha adquirit una biografia de Johan Cruyff, ha destacat “l’enorme reacció de suport i solidaritat de tot el barri envers les propietàries de la llibreria, la Rosa i la Maria Bassedas, que estan disposades a tirar-la endavant”.

És en aquest marc, que Xavier Trias ha aprofitat per exposar que “Barcelona no és la dels uns contra els altres d’Ada  Colau, Barcelona és de la gent que col·labora i construeix ciutat, tinguin les idees que tinguin”. “Es necessita  tothom per tirar endavant la ciutat, i no és la des uns contra els altres que fa Colau”, ha insistit, “i això exigeix un canvi a l’Ajuntament, perquè si seguim com fins ara no anirà bé”.

“El canvi és diu Xavier Trias; tots els altres acabaran fent un acord amb Colau. L’únic que deixa clar que no, sóc jo. No pactaré amb ella perquè seria un govern que no funcionaria ja que tenim plantejaments diferents, també amb el comerç”, ha dit l’alcaldable Trias, que ha conclòs assegurant que “anem a les eleccions amb voluntat de governar la ciutat”.

Barcelona, 18 de març de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt