Qualifiquem Collboni de frívol per dibuixar escenaris de futur per l’any 2035 mentre encapçala avui un govern en minoria i sense pressupost

El portaveu del grup de TriasxBCN, Jordi Martí Galbis, afirma que “l’alcalde Collboni viu en una realitat paral·lela”, i anuncia una conferència de Xavier Trias pel pròxim 11 de març, on exposarà una alternativa política a l’executiu del PSC

El Grup Municipal de Trias per Barcelona ha qualificat avui de gran frivolitat que l’alcalde Jaume Collboni dibuixi escenaris de futur per l’any 2035 mentre encapçala avui un Govern municipal en minoria i sense pressupost. El portaveu del grup de TriasxBCN, Jordi Martí Galbis, ha afirmat que “l’alcalde Collboni viu en una realitat paral·lela”, i ha anunciat una conferència de Xavier Trias pel pròxim 11 de març, on exposarà una alternativa política a l’executiu del PSC.

El portaveu del Grup de ‘Trias per Barcelona’, Jordi Martí Galbis, ha valorat avui la conferència de l’Alcalde Jaume Collboni celebrada ahir al DHUB, en el marc de les trobades amb el Col·legi de Periodistes que es venen celebrant des de 1983, i que tenen el nom de “L’Alcalde Respon” des de l’època de Xavier Trias a l’alcaldia.

Jordi Martí ha afirmat que la intervenció de l’alcalde va ser una “gran decepció i també motiu d’una gran preocupació”, tot destacant que “no va aportar cap novetat, no va presentar cap nou projecte, tot el que va dir és una continuïtat de projectes no executats en l’època Colau-Collboni. Jaume Collboni vol que el futur sigui la Barcelona d’Ada Colau”.

Per al portaveu de TriasxBCN, “és una gran frivolitat que l’alcalde Collboni dibuixi escenaris de futur per l’any 2035, amb una pluja de milions, quan tenim un problema de present que és que tenim un govern en minoria i sense pressupost. No es pot intentar tapar el present, en dificultats, amb somnis i deliris de grandesa amb grans pressupostos i grans projectes pel 2035”. Martí ha expressat la seva preocupació perquè no es va citar cap problemàtica de les “que afecten el dia a dia de la gent, com la inseguretat, desbocada a la ciutat; els preus rècord dels lloguers; el  turisme desgovernat”. “Són qüestions que no funcionen, però l’alcalde Collboni viu en una realitat paral·lela”, ha denunciat el regidor.

El portaveu del grup de TriasxBCN ha anunciat que, per donar una resposta asserenada als plantejaments de l’alcalde Collboni, el pròxim dilluns, 11 de març, a la tarda, Xavier Trias ha convocat també una conferència, a la sala Moragues del Born, “per exposar coses que Barcelona no viurà i que voldríem aportar com a alternativa política al govern de Collboni”.

Barcelona, 1 de març de 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Print
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt