Collboni qüestionat per l’ús de l’Ajuntament

El regidor Jordi Martí Galbis planteja dubtes sobre la recepció de les Joventuts Europees Socialistes a l’Ajuntament. El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’ ha plantejat interrogants a l’alcalde Jaume Collboni en relació a l’ús del Saló de Cròniques i altres dependències de l’Ajuntament per donar inici al Congrés de les Joventuts Europees Socialistes. Jordi Martí Galbis, el portaveu del grup, ha registrat quatre preguntes, entre les quals s’inclou el cost del “cocktail de benvinguda” per a les arques municipals, la data de la sol·licitud d’aquesta visita i quants grups polítics o d’interès polític han estat rebuts per l’Ajuntament en presència de l’alcalde de la ciutat.

El Saló de Cròniques està decorat amb pintures de Josep Maria Sert (1928), que ofereixen perspectives diferents depenent de l'angle des d'on es mirin. En elles, el pintor va representar les gestes dels Almogàvers que combatien sota el comandament de Roger de Flor.

Un esdeveniment polèmic al cor de l’Ajuntament

Segons ha pogut constatar el grup ‘Trias per Barcelona’, a través de xarxes socials on es multipliquen les imatges, el passat divendres 20 d’octubre, el Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona va ser l’escenari d’una recepció oficial i obertura amb un ‘cocktail de benvinguda’ del XVI Congrés de les Joventuts Europees Socialistes. Entre els assistents destacaven les Joventuts Socialistes de Catalunya, els eurodiputats del PSC Alicia Homs i Javier López, el Primer Secretari de la JSC, Ot Garcia, i l’alcalde de Barcelona i President del Grup Municipal Socialista, Jaume Collboni, juntament amb molts altres líders socialistes catalans.

Espais que són de la ciutadania de Barcelona

El portaveu del grup ‘Trias per Barcelona’, Jordi Martí Galbis, ha expressat la seva sorpresa davant la celebració d’aquesta trobada de marcat caràcter partidista en instal·lacions de l’Ajuntament de Barcelona, fent ús de recursos públics i espais que són propietat de la ciutadania de Barcelona, tal com ho evidencien les imatges publicades per l’organització mateixa. Les fotografies al lloc web de les Joventuts Europees Socialistes mostren la recepció del seu congrés a l’interior de les instal·lacions de l’Ajuntament de Barcelona, amb tots els membres acreditats lluint les insígnies de les Joventuts Europees Socialistes, i imatges del “cocktail de benvinguda”.

Les preguntes que busquen respostes

Per tot això, Jordi Martí Galbis ha registrat una sèrie de preguntes dirigides al Govern de la ciutat:

  • ¿Quants grups polítics o d’interès polític ha rebut l’Ajuntament de Barcelona en presència de l’alcalde?
  • ¿Quan es va sol·licitar aquesta visita?
  • ¿Quin va ser el cost d’aquesta visita i del cocktail posterior?
  • ¿En virtut de quins criteris ha permès l’Ajuntament de Barcelona la celebració de l’inici del XVI Congrés de les Joventuts Socialistes en els espais nobles de la seu consistorial?
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt