‘Trias per BCN’ reclama al Govern Collboni que il·lumini la façana de l’Ajuntament amb els colors de la bandera d’Israel en solidaritat pels atacs d’Hamàs

La regidora Victòria Alsina registra un Prec en que fa aquesta petició que equipararia Barcelona a les grans capitals europees com Londres, Berlín o Brussel·les que estan il·luminant els seus monuments i edificis públics per mostrar el seu suport al poble israelià

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’ ha reclamat al Govern de l’Alcalde Jaume Collboni que s’il·lumini la façana de l’Ajuntament amb els colors de la bandera d’Israel en solidaritat pels atacs terroristes d’Hamàs. La regidora Victòria Alsina ha registrat avui un Prec dirigit al mateix alcalde en que fa aquesta petició que equipararia Barcelona a les grans capitals europees com Londres, Berlín o Brussel·les que estan il·luminant els seus monuments i edificis públics per mostrar el seu suport al poble israelià.

Des del passat dissabte 7 d’octubre, Hamàs ha estat cometent greus atacs terroristes contra civils israelians, causant així centenars de morts, cometent segrestos i provocant milers de ferits. Els països democràtics d’arreu d’Europa i els seus mandataris han condemnat els fets ocorreguts i han mostrat la seva solidaritat amb les víctimes dels atacs terroristes. “Una condemna a les accions de Hamàs que des del grup municipal de TriasxBCN reiterem i ens fem nostra, alhora que reclamem que s’eviti la violència indiscriminada contra la població civil d’ambdós bàndols”, ha dit Victòria Alsina, exconsellera d’Exteriors i responsable d’aquest àmbit al grup de Trias per Barcelona.

“Des del cap de setmana”, ha explicat la regidora Alsina, “una onada i demostració de solidaritat s’està produint a les diferents ciutats i principals capitals europees”. “Ciutats com Londres, Berlin o Brussel·les, entre d’altres, i administracions públiques d’Europa estan il·luminant els seus monuments i edificis públics amb els colors de la bandera d’Israel per mostrar la seva solidaritat amb el poble d’Israel…, i també volem que Barcelona ho faci”, ha dit Victòria Alsina.

És per tot plegat que la regidora Victòria Alsina ha registrat en nom del grup de ‘Trias per Barcelona’ un prec dirigit a l’Alcalde Collboni en que reclama “que de forma immediata i tal i com s’està fent a la resta de les capitals europees, s’il·lumini la façana de l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona amb els colors de la bandera d’Israel, com a senyal de solidaritat de la societat barcelonina davant els atacs terroristes que Hamàs està cometent a l’estat d’Israel”.

Barcelona, 10 d’octubre de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt