‘Trias per BCN’ reclama al Govern Collboni que desveli el nombre de fets delictius que s’han produït en els primers 6 mesos de l’any als 73 barris de la ciutat

El regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, registra una bateria de 73 preguntes a l’Ajuntament en que demana també el tipus de delictes que s’han comès de gener a juny d’aquest 2023 a la capital catalana

 

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’ ha reclamat avui al Govern de l’Alcalde Jaume Collboni que desveli ja el nombre de fets delictius que s’han produït en els primers 6 mesos de l’any als 73 barris de la ciutat. El regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, ha registrat una bateria de preguntes a l’Ajuntament en que demana també el tipus de delictes que s’han comès de gener a juny d’aquest 2023 a la capital catalana.

 

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’, a través del seu portaveu, el regidor Jordi Martí Galbis, ja va registrar el passat 26 de juny un prec dirigit a l’Alcalde Collboni per conèixer i que es fes públic les dades delinqüencials a la capital catalana ens el primer quadrimestre d’aquest 2023. Martí ha criticat que aquests dades “encara no s’hagin donat a conèixer per no tenir un desgast electoral contundent, perquè preveiem que els fets delictius tornaran a passar per sobre dels 200.000, arribant a xifres de 2019”. El regidor de TriasxBCN també ha ressaltat que el Govern municipal encara no ha publicat l’enquesta de victimització corresponent al 2022 perquè previsiblement seran dades molt negatives.

 

Per a Martí no es pot capgirar la situació d’inseguretat a la ciutat amb les mateixes persones al capdavant, les mateixes prioritats, el mateix regidor de Seguretat que va fracassar, amb els mateixos comandaments de la Guàrdia Urbana. “No podem fer nova una política diferent i més eficient de lluita contra  delinqüència i incivisme amb les mateixes receptes i recursos dels darrers anys”, ha assegurat.

 

Per tot plegat, Jordi Martí Galbis ha registrat avui fins a 73 preguntes, una per cadascun dels barris de la ciutat de Barcelona, en que reclama conèixer:  “Quants fets delictius i de quina tipologia han tingut lloc entre gener i juny de 2023 al barri del Coll (i fins a 72 més de diferents)?”.

 

 

Barcelona, 20 de juliol de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt