‘Trias per BCN’ reclama al Govern Collboni que, davant l’allau de furts a les platges, acceleri la implantació d’armariets per guardar efectes personals

El regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, registra un Prec dirigit a l’Alcalde en que demana que aquest sistema de seguretat estigui implantat per la pròxima temporada de bany l’any 2024  

 

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’ ha reclamat avui al Govern de l’Alcalde Jaume Collboni que, davant l’allau de furts a les platges de la ciutat, acceleri la implantació d’armariets per guardar efectes personals. El regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, ha registrat un Prec dirigit a l’Alcalde en que demana que aquest sistema de seguretat estigui implantat per la pròxima temporada de bany l’any 2024.

 

Davant l’allau de furts i altres fets delictius que s’estan produint aquest estiu a les platges de Barcelona, el portaveu del grup de ‘Trias per Barcelona’, Jordi Martí Galbis, i també responsable de seguretat i prevenció de la formació, ha fet una crida a la ciutadania a “estar alerta i prendre precaucions de tipus personal”, tot denunciant que “la presència d’agents de la Guàrdia Urbana de la capital catalana i efectius dels Mossos d’Esquadra resulten del tot insuficient per garantir la seguretat en aquest entorn”.

 

El portaveu de Trias per BCN ha recordat que el mes de setembre de l’any 2021, i a petició del grup de Junts per Catalunya, l’aleshores Govern Colau-Collboni va respondre que estudiaria la viabilitat de posar armariets d’ús  públic als locals municipals o concessionats de les platges de Barcelona que no compten amb aquest tipus de servei.

 

“No obstant, ja han passat dos anys, pràcticament estem a la part final de la temporada de bany, i no hi ha hagut cap novetat al respecte”, ha indicat Martí Galbis, que ha indicat que “van a més i continuen augmentant els furts, robatoris i altres fets il·lícits penals que es produeixen cada dia a les platges de Barcelona”.

 

Per tot plegat, el regidor de TriasxBCN Jordi Martí Galbis, ha registrat avui un Prec dirigit a l’Alcalde Collboni, en que reclama:

 

·      Que se’ns informi de l’estudi sobre la viabilitat de la implantació d’armariets a les platges de Barcelona o dels seus locals.

 

·      Que se’ns informi sobre quina és la decisió final del govern municipal sobre la implantació o no d’armariets en les platges en les que faltaven.

 

·      I que, en cas de ser afirmatiu, per la propera temporada d’estiu el nou sistema ja estigui implementat.”

 

 

 

Barcelona, 25 d’agost de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt