‘Trias per BCN’ alerta Collboni del contagi a Barcelona de la ‘revolta francesa’ i reclama un Pla de contingència per a prevenir i combatre aquest escenari

El regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, registra dues preguntes a l’Ajuntament en que demana també si el Govern de la ciutat ha previst reunir els grups municipals per compartir una estratègia de ciutat contra els possibles aldarulls

 

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’ ha alertat avui al Govern de l’Alcalde Jaume Collboni del contagi a Barcelona de la ‘revolta francesa’ i ha reclamat l’elaboració d’un Pla de contingència per a prevenir i combatre aquest escenari. El regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, ha registrat dues preguntes a l’Ajuntament en que demana també si l’executiu de la capital catalana ha previst reunir els grups municipals per compartir una estratègia de ciutat contra els possibles aldarulls.  

 

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’, per boca del seu portaveu, Jordi Martí Galbis, contempla els darrers dies amb preocupació l’onada de violència que està afectant nombroses ciutats franceses i que ha causat víctimes i danys materials de valor incalculable. “Expressant la nostra ferma condemna pels fets que han servit com a espurna de la “revolta” a França, la mort d’un jove a mans d’un policia, rebutgem del tot també l’extensió dels episodis de violència arreu de ciutats i pobles del país veí contra persones, membres de les forces de seguretat i béns tant públics com privats”, ha dit Martí.

 

El portaveu de Trias per BCN ha assegurat també que “davant el risc que aquest tipus de violència i de delinqüència pugui afectar el nostre país i la ciutat de Barcelona, cal estar previnguts i preparats”. Per tot plegat, Jordi Martí Galbis ha registrat avui les preguntes següents dirigides al Govern de la ciutat:

 

·      Quines actuacions està portant a terme el govern municipal, en col·laboració amb el govern de la Generalitat, per establir un Pla de Contingència amb l’objectiu de prevenir i combatre aquest eventual escenari?

·  Té previst el govern municipal convocar els grups municipals de l’Ajuntament per compartir aquesta estratègia o Pla de contingència?

 

 

 

Barcelona, 3 de juliol de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt