‘Trias per Barcelona’ serà el nom de la candidatura de Xavier Trias en les eleccions del 28 de maig a la capital catalana 

El projecte de l’exalcalde adapta gràficament el web de campanya ‘https://tornatrias.barcelona/’ i els comptes a les xarxes socials al nom de la candidatura que va més enllà de Junts i que obre la proposta a les persones que comparteixen una visió de la ciutat i, sobretot, la idea que és necessari un canvi a l’Ajuntament de Barcelona

‘Trias per Barcelona’ serà el nom de la candidatura de Xavier Trias en les eleccions municipals previstes pel pròxim 28 de maig a la capital catalana. El projecte de l’exalcalde adapta gràficament el web de campanya ‘https://tornatrias.barcelona/ i els comptes a les xarxes socials al nom de la candidatura que vol anar més enllà de Junts i que obre la proposta a les persones que comparteixen una visió de ciutat i, sobretot, la idea que és necessari un canvi a l’Ajuntament de Barcelona.

Xavier Trias va desvelar ahir a la nit, en el transcurs d’una entrevista amb Xavier Grasset al programa ‘Més324’ del canal 3/24, que el lema ‘Trias per Barcelona’ serà el nom de la seva candidatura. L’alcalde va assegurar que en la seva candidatura aniran persones de Junts per Catalunya, però també del PDeCAT, de Demòcrates i de MÉS. Moviment d’Esquerres. “Crec molt en la teoria del pal de paller, on s’ajunta molta gent que no pensa igual, però on tots tenim molt clar el que volem per a la nostra ciutat”, va explicar Xavier Trias, que també va afegir que “La gent té ganes d’un canvi a Barcelona. Els barcelonins i barcelonines han perdut l’autoestima per la seva ciutat. És per això que hem de generar un canvi, hem de canviar qui dirigeix Barcelona”.

“Em presento per guanyar i per ser alcalde. De totes les forces polítiques, l’únic que explica que farà el canvi a Barcelona i que afirma que Colau no estarà al seu govern, soc jo. La gent vol un canvi i aquest canvi soc jo”, va concloure ahir Trias. Des d’avui, la campanya de Xavier Trias ha adaptat papereria, web i xarxes socials al nom de la candidatura. També ha posat en marxa canals de Telegram i Whatsapp per donar a conèixer les propostes de Xavier Trias i el seu equip per fer que Barcelona funcioni.

Al mateix temps, i a través de les xarxes socials, “Trias per Barcelona” impulsa una campanya per promoure les donacions. En un apartat específic, la web de la candidatura ofereix l’opció de fer donatius, tot recordant que les donacions als partits polítics gaudeixen de beneficis fiscals.

Barcelona, 21 de març de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt