‘Trias per Barcelona’ reclama al Govern Colau-PSC que mantingui la guàrdia i actuï contra el repunt del ‘top manta’ i el retorn dels trilers a la ciutat

El regidor electe Jordi Martí Galbis denuncia deixadesa de responsabilitats i manca de compromís per part de l’executiu de comuns i socialistes en la gestió del dia a dia de la capital catalana i que es deixin vèncer per una actitud d’estar de sortida i menfotisme 

 

El regidor electe a la llista de ‘Trias per Barcelona’ i director de la recent campanya electoral, Jordi Martí Galbis, ha reclamat avui al Govern conjunt d’Ada Colau i el PSC que mantingui la guàrdia alta i actuï contra el repunt del ‘top manta’ i el retorn dels trilers a la ciutat. Jordi Martí Galbis ha denunciat deixadesa de responsabilitats i manca de compromís per part de l’executiu de comuns i socialistes en la gestió del dia a dia de la capital catalana i que es deixin vèncer per una actitud d’estar de sortida i menfotisme.   

Superada la campanya electoral, i ja iniciat el mes de juny i la temporada d’estiu, el grup de ‘Trias per Barcelona’ ha pogut constatar en les darreres setmanes l’increment als carrers i places de la capital catalana del fenomen de la venda il•legal o ‘top manta’ que en els darrers anys i des de la pandèmia sembla estar sota control a Barcelona. També ha aparegut en alguns llocs molt concrets, sempre vinculats a espais de gran afluència turística com la Rambla i la plaça Catalunya, grups d’estafadors per mitja del joc conegut pel “trile” o l’aposta de diners per endevinar “on és la piloteta”.

A parer de Jordi Martí Galbis, “aquest situació no és tolerable. El Govern ha de fer de govern fins l’últim dia, i no pas deixar-se vèncer per una actitud impresentable d’estar de sortida i menfotisme”. A parer del regidor electe de ‘Trias per Barcelona’, “el  Govern conjunt d’Ada Colau i el PSC han de mantenir  la guàrdia alta i actuar de manera decisiva contra aquest repunt que veiem en el ‘top manta’ i el retorn dels trilers a la ciutat. No es assumible aquesta deixadesa de responsabilitats i manca de compromís per part de l’executiu de comuns i socialistes en la gestió del dia a dia de la capital catalana”.

 

 

 

 

Barcelona, 9 de juny de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt