‘Trias per Barcelona’ presideix tres districtes amb la voluntat de treballar per millorar els barris i atendre tots els veïns i veïnes

 
‘Trias per Barcelona’ presideix tres districtes amb la voluntat de treballar per millorar els barris i atendre tots els veïns i veïnes

 

Fruit de l’acord de cartipàs amb la resta de grups, la formació que encapçala Xavier Trias ostentarà la presidència dels districtes de l’Eixample, Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia

 

Dimarts al vespre es van començar a constituir els nous Consells de Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Sant Andreu i Sant Martí. Dimecres va ser el torn dels districtes de Les Corts, Nou Barris, Sants-Montjuïc i Horta-Guinardó; i ahir, dijous, el de Gràcia, Ciutat Vella i l’Eixample. En els plenaris es va escollir la presidència i també van prendre possessió del càrrec els consellers i les conselleres municipals dels diferents grups municipals

 

Les presidències dels districtes era un dels acords incorporats en la negociació entre els grups per l’aprovació del cartipàs, al qual el grup ‘Trias per Barcelona’ va donar suport. Fruit d’aquell acord, al grup liderat per Xavier Trias li corresponen tres presidències de districte: Sarrià-Sant Gervasi, presidit per Jordi Martí Galbis; Gràcia, per Victòria Alsina, i l’Eixample, per Joan Rodríguez.  

 

Dimarts, Jordi Marti Galbis va ser elegit president del districte de Sarrià- Sant Gervasi, districte on el grup municipal ‘Trias per Barcelona’ va fer el millor resultat, arribant al 40% dels vots. El Consell Municipal del districte està format 19 consellers, dels que 10, majoria absoluta, corresponen al grup encapçalat per Xavier Trias. Martí, una vegada escollit president, va prendre la paraula i va assegurar que “com he fet sempre, treballaré més enllà del que mana el càrrec de Regidor President, dia a dia per millorar cada barri del Districte i per atendre a tots els veïns, pensin com pensin i votin a qui votin”. I va felicitar tots els consellers i conselleres municipals pel seu compromís de treballar pels seus veïns i veïnes.

 

A Sant Andreu, el regidor adscrit serà Josep Rius i el grup de Trias per Barcelona compta amb tres consellers municipals; i a Sant Martí, Ramon Tremosa en serà el regidor adscrit i hi haurà cinc consellers municipals de ‘TriasxBCN’. Aquests plenaris es van celebrar dimarts al vespre.

 

Dimecres va ser el torn de les Corts, amb Francina Vila de regidora adscrita i sis consellers municipals; Nou Barris, amb Titon Lailla de regidora adscrita i dos consellers; Sants-Montjuïc, amb la portaveu adjunta Neus Munté com a regidora adscrita i quatre consellers; i Horta-Guinardó, amb Joana Ortega i quatre consellers.

 

 

 

 

Ahir dijous, es van celebrar els plens de l’Eixample, Gràcia i Ciutat Vella. A l’Eixample va ser elegit president Joan Rodríguez i van prendre possessió vuit consellers. El nou president del districte va assegurar que “l’equip de TriasxBCN serà al carrer, treballant pels nostres barris, des de l’oposició però amb la responsabilitat de ser el grup majoritari del Consell”.

 

A Gràcia la presidència va recaure en Victòria Alsina i sis consellers municipals. Alsina va  afirmar “des de Trias per Barcelona treballarem perquè Gràcia recuperi el seu potencial, de forma participativa i reivindicativa, de la mà dels veïns i les entitats de tots els seus barris”.

 

Finalment, a Ciutat Vella, el regidor adscrit serà Damià Calvet i el grup ‘TriasxBCN’ comptarà amb tres consellers municipals.

 

 

 

 

Barcelona, 15 de setembre de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt