‘Trias per Barcelona’ exercirà la vicepresidència de quatre dels 10 Consells de districte de la ciutat

Les vicepresidències, que es van votar en els diversos plenaris dels consells de districte, recauran en Georgina Lázaro, a Sants-Montjuïc; Alfons Molons, a Ciutat Vella; Chon Gonzalez, a Les Corts; i Carme Cànovas, a Horta-Guinardó

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’ exercirà la vicepresidència de quatre dels 10 Consell de Districtes de la ciutat. Les vicepresidències, que es van votar en els diversos plenaris dels consells de districte, recauran en Georgina Lázaro, a Sants-Montjuïc; Alfons Molons, a Ciutat Vella; Chon Gonzalez, a Les Corts; i Carme Cànovas, a Horta-Guinardó.

Després de la constitució dels Consells de Districte del mes de setembre, en els que es va escollir les presidències i també van prendre possessió del càrrec els consellers i les conselleres municipals dels diferents grups municipals, entre ells els 51 del grup de Trias per Barcelona; en les darrere dues setmanes van tenir lloc plens extraordinaris als deu districtes de la ciutat per aprovar els cartipassos i on es van escollir els consellers municipals que exerciran de vicepresidents dels Consells de Districte. Els vicepresidents poden exercir, de manera delegada, les funcions de la Presidència del Districte.

El repartiment de les presidències dels districtes era un dels acords incorporats en la negociació entre els grups polítics de l’Ajuntament per a l’aprovació del cartipàs general al consistori, al qual el grup ‘Trias per Barcelona’ va donar suport. Fruit d’aquell acord, al grup liderat per Xavier Trias li van correspondre tres presidències de districte: Sarrià-Sant Gervasi, presidit per Jordi Martí Galbis; Gràcia, per Victòria Alsina, i l’Eixample, per Joan Rodríguez.

Ara, després de les votacions als deu plenaris de districtes, al grup municipal Trias per Barcelona li han correspost quatre vicepresidències, que recauran en Georgina Lázaro, que serà la vicepresidenta del Consell de Sants-Montjuïc; Alfons Molons, de Ciutat Vella; Chon González, de Les Corts, i Carme Cànovas, d’Horta-Guinardó.

Barcelona, 30 d’octubre de 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt