‘Trias per Barcelona’ dona suport a la cobertura de la Ronda de Dalt

El president del grup municipal, Xavier Trias, ofereix el recolzament dels seus 11 regidors a l’alcalde Collboni i li reclama “valentia i prendre decisions clares perquè el projecte tiri endavant”

 

El president del Grup Municipal de Trias per Barcelona, Xavier Trias, ha expressat aquest matí el suport del seu grup a la cobertura de la ronda de Dalt, al seu pas per Horta-Guinardó. Xavier Trias ha ofert el recolzament dels seus 11 regidors a l’alcalde Jaume Collboni i li ha reclamat “valentia i prendre decisions clares perquè el projecte tiri endavant”.

 

El Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona ha estat l’escenari de presentació del pacte per la Ronda de Dalt entre els grups municipals i les associacions veïnals per la cobertura d’aquesta important via al seu pas pel districte d’Horta-Guinardó. L’Ajuntament ha anunciat la posada en marxa d’una comissió formada per partits polítics i entitats per impulsar aquest projecte urbanístic llargament reivindicat per als veïns. Xavier Trias ha recordat que la reivindicació dels veïns per la cobertura de la Ronda fa molts anys que dura i que el 2015 es va arribar a un consens que després no va tirar endavant. “Avui, la situació és diferent”, ha recordat el cap del grup de TriasxBCN.

 

El president del grup ‘Trias per Barcelona’, Xavier Trias, ha exposat el recolzament del seu grup a la cobertura de la Ronda de Dalt. “Donarem suport total a la cobertura de la ronda de dalt, el govern té 10 regidors, nosaltres 11. Tindran el nostre suport, però demanem valentia i prendre decisions clares”, ha afirmat Trias, que ha afegit que “amb la cobertura de la Ronda de Dalt podem tenir un parc verd important. Aquesta és la nostra aposta verda per la ciutat.”

 

La cobertura de la ronda de Dalt “és un procés de gran transformació urbana i una aposta molt important per Barcelona i pel verd de la ciutat. Hem de fer baixar Collserola a la ciutat. Tot el nostre suport perquè vagi endavant”, ha conclòs.

 

 

Barcelona, 29 de setembre de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt