Aconseguim una unitat nocturna de la Guàrdia Urbana a Sants-Montjuïc

Canvis Importants a Sants-Montjuïc: Seguretat, Cultura i Urbanisme. Al darrer Plenari del Consell de Sants-Montjuïc, l’executiu municipal va prendre decisions fonamentals que afectaran la vida del districte. El Grup Municipal ‘Trias per Barcelona’ ha aconseguit l’acord per implementar una Unitat Nocturna Operativa pròpia de la Guàrdia Urbana en els propers sis mesos, donant a la comunitat un sentit de seguretat nocturna.

Millora de la Seguretat al Districte

En matèria de seguretat, s’han pres mesures significatives per millorar la situació. Una d’aquestes és la implementació d’una Unitat Nocturna Operativa (UNO) pròpia de la Guàrdia Urbana al Districte de Sants-Montjuïc en els propers sis mesos. Això reforçarà la seguretat durant les hores nocturnes, donant resposta a les preocupacions dels ciutadans pel que fa als fets delictius.

A més, s’ha plantejat la convocatòria del Consell Sectorial de Seguretat i s’ha demanat un informe sobre les estadístiques dels fets delictius, les actuacions policials i les millores als dispositius policials en dies de partits del Futbol Club Barcelona a l’estadi Lluís Companys.

Suport a l’Entitat Esbart Ciutat Comtal

Un dels precs acceptats va ser el suport a l’entitat Esbart Ciutat Comtal en la recerca d’un local adequat per a la realització de la seva activitat cultural. Aquest suport és fonamental per assegurar que aquesta entitat pugui continuar les seves activitats al barri en condicions dignes i sense posar en risc el seu patrimoni material.

Reforma de la Plaça de l’Olivereta

Un altre punt destacat va ser la decisió d’executar la reforma de la Plaça de l’Olivereta en aquest mateix mandat. Aquest projecte pretén actualitzar els espais, millorar els usos i incrementar les àrees verdes en aquest barri, oferint un entorn més atractiu per als seus habitants.

Aquesta sèrie de canvis són un pas important cap a un Sants-Montjuïc més segur, vibrant i culturalment ric. La comunitat esdevé el cor d’aquests canvis, i el compromís de millorar la seguretat i l’entorn cultural i urbà no passa desapercebut.

Segueix-nos per estar al dia de com aquestes decisions es tradueixen en accions concretes i com el Districte de Sants-Montjuïc es transforma!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt