Trias” “Em presento amb el millor equip, amb persones que s’estimen la ciutat, que escolten i dialoguen, per fer la millor Barcelona”

L’alcalde Trias, en l’acte de presentació de la candidatura Trias per Barcelona’, afirma que són un conjunt de persones molt preparades per assumir responsabilitats de Govern, que tindrem molta feina per fer tornar a fer la Barcelona necessitem

 

Xavier Trias ha afirmat aquest matí que “Em presento amb el millor equip, amb persones que s’estimen la ciutat, que escolten i dialoguen, per fer la millor Barcelona”. L’alcalde Trias en l’acte de presentació de la candidatura ‘Trias per Barcelona’ afirma que són un conjunt de persones molt preparades per assumir responsabilitats de Govern, que tindrem molta feina per fer tornar a fer la Barcelona necessitem


L’alcalde Xavier Trias ha presentat aquest matí la llista de candidats i candidates que l’acompanyen a la candidatura ‘Trias per Barcelona’ amb la que es presenta a les eleccions del pròxim mes de maig i amb la qual farà el canvi a l’Ajuntament (vegeu document adjunt). L’acte, que s’ha celebrat a la plaça del Rei, al barri Gòtic de Barcelona, ha comptat amb la participació de tots els candidats i candidates de ‘Trias per Barcelona’; i han intervingut, a més de Xavier Trias, les persones que ocupen els deu llocs després de Trias a la llista Neus Munté, Jordi Martí, Victòria Alsina, Damià Calvet, Joana Ortega, Josep Rius, Joan Rodríguez, Titon Laïlla, Ramon Tremosa, Francina Vila; i Pilar Calvo, que tanca la llista.

Xavier Trias ha agraït els assistents a l’acte la seva presència “per conèixer l’equip que farà que Barcelona torni a funcionar.” El candidat ha explicat que quan es va plantejar la possibilitat de tornar a presentar-se per ser alcalde de Barcelona, va tenir una cosa molt clara “que ho faria amb el millor equip, un gran equip, amb idees diferents però decidits actuar conjuntament per transformar la nostra ciutat. Amb unes persones que s’estimen i coneixen la ciutat; que escolten i dialoguen amb tothom; que tenen empatia amb les persones; i que tenen clar que estem al servei a tota la ciutadania”.

També ha destacat del conjunt de la candidatura que “són persones que moltíssima il·lusió per fer la millor Barcelona i que estan molt preparades, no són només gent activista, sinó gent preparada, amb capacitat per assumir àpidament responsabilitats de Govern, perquè tindrem molta feina per fer i caldrà començar-la a fer des del primer minut”.

A continuació han intervingut els candidats. Neus Munté ha afirmat “treballarem amb Tercer Sector Social, garantint la millor qualitat de vida de tothom. Volem de Barcelona que sigui una ciutat amable, inclusiva i accessible per a tothom”. Jordi Martí ha parlat de seguretat i ha afirmat que “la seguretat és una política social de primer ordre, sense seguretat no hi ha ni llibertat ni progrés individual ni col·lectiu. Portem propostes molt concretes i factibles per revertir la situació de manca de seguretat a la ciutat”. Al seu torn, Victòria Alsina ha exposat “tornarem a ser una ciutat capdavantera, la Barcelona que es mira el món. Construirem la marca Barcelona amb la societat civil i farem una acció exterior de tots i per a tots. Barcelona ha de ser una ciutat de talent, innovació i tecnologia”. Damià Calvet ha assenyalat que “a Barcelona la gent ha de comptar portes endins i portes enfora. Estem al centre d’una AMB potent. Volem una Catalunya cohesionada i una ciutat referent al món. La volem plena de vida, que creï condicions urbanes i ambientals, que generin ocupació de qualitat, d’atraure i no expulsar. Necessitem que funcioni. S’ha d’acabar l’urbanisme ideològic i recuperar el bon urbanisme”.


Joana Ortega ha explicat la ciutat “no pot perdre més oportunitats. Hem de sumar esforços per aconseguir el canvi. I ho farem amb il·lusió, construint una ciutat amb tots i per tots. I ho farem amb convicció i perquè creiem que s’ha de fer amb un lideratge diferent. Barcelona no necessita una alcaldessa que ens renyi, sinó un alcalde que animi, que no faci que la gent marxi de Barcelona”. Josep Rius ha destacat que “treballarem per fer una Barcelona generosa i responsable amb tot el país, que enrobusteixi l’AMB i actuï amb tots els municipis de l’AMB per crear oportunitats per a tothom i per projectar la marca Barcelona mundialment. Volem que torni a exercir de capital de Catalunya”.

Joan Rodríguez ha afirmat que amb Xavier Trias al capdavant de l’Ajuntament “treballarem molt intensament perquè Barcelona torni a ser una capital de cultura i creativitat, que cuidi la llengua, el seu patrimoni. Una ciutat que entengui la cultura com un dret, que aprofiti els grans equipaments culturals i cuidi els ateneus i casals de cultura, que defensi la llengua catalana que està en emergència a Barcelona. Una ciutat que defensi i promogui la cultura catalana”.


Titón Laïlla ha remarcat “volem que Barcelona sigui una ciutat de vida, de salut, saludable, que promogui els hàbits de vida saludables. Hem de posar la mirada de salut en tots els àmbits. Barcelona és la capital d’una nació amb un sistema sanitari potent, amb professionals molt bons i bons hospitals”. Ramon Tremosa ha insistit 
en el fet que “cal que l’ajuntament estimuli la creació d’activitat econòmica. No desatendrem ni marginarem gremis, col·lectius i agrupacions empresarials. Només podrem tenir estat del benestar amb la creació d’activitat econòmica. Volem una Barcelona de salaris alts, per això volem fomentar activitats que creïn un elevat valor afegit”.

Francina Vila, sobre mobilitat, “una qüestió prioritària, ha de tornar a estar al servei de la ciutadania i no li farem la vida impossible. ho farem amb sentit comú, consens i utilitzant les solucions de la tecnologia. És possible créixer i fer-ho de forma sostenible”.

Pilar Calvo, que tanca la llista, ha afirmat que “aquesta ciutat es mereix tornar a ser una ciutat guanyadora. Anem a per totes. Des de Madrid faré tot el que estigui a  les meves mans per defensar les inversions i els millors serveis per aquesta ciutat”.

Tot seguit Trias ha tornat a prendre la paraula per explicar que “tenim un gran equip, 41 persones, que hem decidit lluitar. Fem un equip important, i ha estat possible gràcies a l’esforç i col·laboració de molta gent. La gent no s’ho creia, ho hem fet i hem fet un equip molt potent, guanyador”.

Trias s’ha mostrat optimista amb els resultats, “traurem 13, 14, 15 o 16 regidors. Si no badem, si penquem, si generem una onada d’entusiasme que faci que la gent ens voti que entengui que estem compromesos per produir un canvi important en aquesta ciutat”. “Em presento perquè estimo la ciutat i Barcelona necessita un canvi important. Estem preparats, al servei de Barcelona. Volem que torni a ser la millor ciutat, que sigui una ciutat amable, inclusiva, capdavantera, que progressi, una ciutat que generi confiança a la gent. I ho farem, ho farem bé, amb tothom i per tothom, per Barcelona i per Catalunya el nostre país”, ha conclòs Xavier Trias. 

Quan ha finalitzat l’acte ha sonat la cançó de campanya ‘Tornaràs. La Barcelona que estimem’, que podeu escoltar i descarregar en aquest enllaç   https://soundcloud.com/trias-per-barcelona/trias-per-barcelona-canco?si=2ffe66df26ef460ea021e06f892057e9&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

 

 

 

 

 

Barcelona, 22 d’abril de 2023

 

 

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt