Collboni està més sol que fa 10 mesos, quan va assolir l’alcaldia amb els vots antagònics de PP i Barcelona en Comú

TriasxBCN vota en contra del Pressupost de l’Ajuntament per a l’any 2024 i queden rebutjats, en un fracàs directe de l’alcalde i el PSC, i el regidor Ramon Tremosa denuncia que “Collboni ens deixa la ciutat de Colau sense Ada Colau”

El Grup Municipal de Trias per Barcelona ha assegurat avui que Jaume Collboni està més sol que fa 10 mesos, quan va assolir l’alcaldia amb els vots antagònics de PP i Barcelona en Comú. El grup de TriasxBCN ha votat en contra del Pressupost de l‘Ajuntament per a l’any 2024 i queden rebutjats, ewn un fracàs directe de l’alcalde i el PSC, i el regidor Ramon Tremosa ha denunciat que “Collboni ens deixa la ciutat de Colau sense Ada Colau”.

El plenari del Consell Municipal havia d’aprovar definitivament el Pressupost general de l’Ajuntament de Barcelona per a l’any 2024. L’expedient no ha superat el tràmit perquè la majoria de grups hi han votat en contra i aboca l’alcalde Collboni a aprovar-los mitjançant una qüestió de confiança. El regidor Ramon Tremosa ha posicionat el vot contrari del grup Trias per Barcelona.

“Repetim el debat del mes d’octubre, ens presenten el mateix pressupost que el que van presentar fa sis mesos, per què hem perdut sis mesos? Tenim la sensació que s’han limitat a deixar passar el temps i que s’han esperat a que altres administracions aprovessin el seu pressupost”, ha exposat Ramon Tremosa.

El regidor de TriasxBCN ha explicat que en els primers mesos de converses amb el seu grup hi va haver reunions, “i les agraeixo”, però “mai es va entrar al detall de negociar i no es va anar mai més enllà”. A parer de Tremosa, “l’alcalde està desorientat, va a remolc, i està més sol que fa 10 mesos, quan va tenir els vots antagònics, PP i de Barcelona en Comú, però que avui hi estan en contra”.

“No hi ha res de nou per variar la nostra posició de vot, per això votem que no”, ha afirmat el regidor de TriasxBCN, que ha conclòs la seva intervenció afegint: “Collboni ens deixa la ciutat de Colau sense Ada Colau. El fracàs no s’improvisa”.

Barcelona, 22 de març de 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Print
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt