Reclamem la implicació urgent de l’Ajuntament de Barcelona i lideratge a l’alcalde Collboni per no perdre la competició de F1

La regidora Joana Ortega destaca l’impacte econòmic que té la celebració de les curses de F1, al voltant d’uns 400 milions d’euros, a més a més de la repercussió que pot tenir en les indústries auxiliars del sector

El Grup Municipal de Trias per Barcelona reclama la implicació urgent de l’Ajuntament de Barcelona i lideratge de l’alcalde Collboni per no perdre la competició de F1. La regidora Joana Ortega destaca l’impacte econòmic que té la celebració de les curses de F1, al voltant d’uns 400 milions d’euros, a més a més de la repercussió que pot tenir en les indústries auxiliars del sector.

La regidora Joana Ortega ha valorat les informacions que apunten que la F1 podria abandonar el Circuit de Montmeló i passar a celebrar-se a Madrid. Ortega ha assenyalat que aquesta és “una notícia recurrent”, i ha demanat la implicació urgent de l’Ajuntament de Barcelona, “cal un lideratge perquè ni Barcelona, ni Catalunya, ni el Vallès pot perdre aquest esdeveniment”. “No el podem perdre pel que significa esportivament, però també per l’impacte econòmic que té, al voltant d’uns 400 milions d’euros, a més a més de la repercussió que pot tenir en les indústries auxiliars”, ha assegurat la regidora.

Joana Ortega ha recordat que el circuit porta el nom de Barcelona, “una clara aposta de l’alcalde Xavier Trias per tal de mantenir la Fórmula 1 a Catalunya, a Barcelona i fer de la nostra ciutat la capital mundial de l’esport”. Durant el mandat de l’alcalde Trias, l’aposta de l’Ajuntament de Barcelona pel circuit de Montmeló va permetre salvar la continuïtat de la F1 a Catalunya.

Barcelona, 5 de desembre de 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Print
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt