Exigim que el govern desenvolupi el projecte que ha de convertir l’avinguda de Vallcarca en una Rambla Verda

Els regidors Victòria Alsina i Damià Calvet denuncien que Vallcarca ha estat abandonada pels governs d’Ada Colau i del PSC els darrers vuit anys

 

El Grup Municipal de Trias per Barcelona, exigeix al govern Collboni que desenvolupi el projecte que ha de convertir l’avinguda de Vallcarca en una Rambla Verda. Els regidors Victòria Alsina i Damià Calvet denuncien que Vallcarca ha estat abandonada pels governs d’Ada Colau i del PSC els darrers vuit anys.

En declaracions als mitjans, i acompanyats de veïns de l’AAVV Gràcia Nord- Vallcarca, els regidors del grup de ‘Trias per Barcelona’ Victòria Alsina, adscrita al districte de Gràcia, i Damià Calvet, responsable de l’àmbit d’Urbanisme, han valorat el projecte de Rambla Verda pel barri de Vallcarca. Damià Calvet ha assenyalat que “l’urbanisme ha de servir per millorar la qualitat de vida de les persones, però el que ha passat a la zona de Vallcarca- Farigola és un cas més de la malaptesa en què s’ha governat la ciutat els darrers 8 anys”.

El regidor ha recordat que la modificació del Pla General Metropolità (MPGM), que es va fer d’acord amb les reivindicacions dels veïns i endreçava la zona, “però només s’ha executat una petita part durant el mandat de l’alcalde Trias, i en els 8 anys dels governs d’Ada Colau i Jaume Collboni va quedar paralitzada”.

“Des de Trias per Barcelona reivindiquen que continuï amb la modificació puntual i que s’executi la rambla verda de Vallcarca, que permetrà connectar amb el que ha de ser la nova ronda de Dalt coberta i millorar l’encaix de Collserola amb la ciutat. Demanem que no es perdi més temps i que es desenvolupi amb decisió aquesta MPGM i la rambla verda i que hi hagi concrecions pressupostàries perquè la rambla verda sigui una realitat”.

Per la seva part, la regidora Victòria Alsina, regidora adscrita al districte de Gràcia, ha remarcat que “Vallcarca ha estat abandonada pels governs de Barcelona els darrers 8 anys” i ha recordat el compromís electoral de Xavier Trias d’executar la rambla, “si governessin seria una de les nostres prioritats”.

“Volem condicionar el govern de Collboni i que s’hi comprometi” i ha recordat que el seu  grup ha presentat iniciatives al ple del districte de Gràcia i a la Comissió d’Urbanisme de l’Ajuntament perquè es planifiqui i s’executi el projecte en el pressupost del 2024, “és imprescindible que la primera part,  fins al carrer Agramunt s’executi el 2024, i que durant el 2024 es planifiqui per sobre carrer Agramunt”.

“Des de Trias per Barcelona el nostre compromís és total. Amb la rambla verda el govern pot demostrar el seu compromís amb aquest bari”, ha conclòs Victòria Alsina.

 

Barcelona, 18 de desembre de 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Print
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt