Reclamem al govern Collboni que atorgui a l’historiador Joan B. Culla la medalla d’or de la ciutat, a títol pòstum

Els regidors de TriasxBCN Jordi Martí Galbis i Josep Rius defensaran el Prec que ho sol·licita a la Comissió de Presidència d’aquest mes de desembre en que destaquen els seus mèrits com historiador, periodista i per la seva estreta relació amb la capital catalana

El grup municipal de ‘Trias per Barcelona’ reclama al Govern de l’Alcalde Jaume Collboni que atorgui a l’historiador Joan B. Culla la medalla d’or de la ciutat, a títol pòstum. Els regidors de TriasxBCN Jordi Martí Galbis i Josep Rius defensaran el Prec que ho sol·licita a la Comissió de Presidència d’aquest mes de desembre en que destaquen els seus mèrits com historiador, periodista i per la seva estreta relació amb la capital catalana.

El passat dia 29 de novembre va traspassar l’historiador i periodista barceloní Joan B. Culla, als 71 anys. Culla ha mantingut fins al final de la seva vida un ferm compromís intel·lectual amb Catalunya i la defensa de la llibertat, així com ha excel·lit igualment per la seva obra historiogràfica, la seva obra periodística i la seva obra com a docent universitari, on ha format a diverses generacions d’historiadors i periodistes. Joan B Culla També´ ha destacat per la seva estreta vinculació amb la ciutat de Barcelona, on va néixer, i especialment, amb els barris de Sant Andreu i La Sagrera, on residí.

És per tot plegat que els regidors Jordi Martí Galbis i Josep Rius defensaran un Prec de TriasxBCN dirigit a l’executiu municipal, i que es substanciarà a la Comissió de Presidència de l’Ajuntament del pròxim 13 de desembre que reclama “que el govern municipal distingeixi a Joan B. Culla amb la Medalla d’Or de la ciutat de Barcelona pels seus mèrits com historiador, periodista i per la seva estreta relació amb la ciutat de Barcelona”.

 

Barcelona, 1 de desembre de 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Print
ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt