Jordi Martí afirma que ‘Trias per Barcelona’, amb majoria absoluta al ple de Sarrià-Sant Gervasi, té la voluntat de liderar el districte amb la presidència del Consell i 10 consellers

El regidor portaveu, Jordi Martí Galbis, demana una reunió amb el govern municipal del districte per exposar les propostes del grup i per reclamar “que Sarrià-Sant Gervasi deixi de ser, d’una vegada per totes, el vagó de cua quant a inversions i despesa”

 

El regidor, Jordi Martí Galbis, ha assegurat avui que el grup de ‘Trias per Barcelona’, amb majoria absoluta al Ple de Sarrià-Sant Gervasi, manté intacta la voluntat liderar de nou el districte amb la presidència del Consell i els seus 10 consellers municipals. Jordi Martí Galbis, també regidor-portaveu del grup de ‘Trias per Barcelona’ a la Casa Gran, ha demanat una reunió amb el govern municipal del districte per exposar les propostes del seu grup i per reclamar “que Sarrià-Sant Gervasi deixi de ser, d’una vegada per totes, el vagó de cua quant a inversions i despesa”.

Jordi Martí Galbis, acompanyat de Pol Lliró i Álvaro Clapés-Saganyoles, membres del futur grup de consellers municipals de ‘Trias per BCN’ a Sarrià-Sant Gervasi, ha refermat el compromís del seu grup amb el districte. Des de la plaça del Consell de la Vila, davant la seu del districte, Martí ha recordat que l’equip de ‘Trias per Barcelona’ va guanyar les eleccions a la ciutat, “som el primer grup a ajuntament amb 11 regidors”, i també a Sarrià-Sant Gervasi, on la candidatura encapçalada per Xavier Trias va fer el millor resultat, arribant al  40% dels vots. El Consell Municipal del districte està format 19 consellers, dels que 10, majoria absoluta, corresponen a ‘Trias per Barcelona’. “A Sarrià- Sant Gervasi mantenim intacta la nostra voluntat de ser líders i de ser una força tractora de les polítiques que es portin a la ciutat i també al districte”, ha declarat Martí Galbis.

Jordi Martí ha reclamat al futur govern del districte i la seva regidora executiva Maria Eugènia Gay, que només disposa de dos dels dinou consellers, “que, des del primer moment, compti amb l’oposició, que és majoritària. Tenim un programa electoral per complir i exigirem també el compliment dels programes electorals a l’actual govern i del futur govern, si s’acaba ampliant amb els comuns”.

Martí Galbis ha anunciat que ha demanat una reunió formal amb la nova regidora del PSC “per plantejar-li les necessitats del districte i per aportar les nostres propostes”. “També li demanarem que Sarrià-Sant Gervasi deixi de ser, d’una vegada per totes, el vagó de cua quant a inversions i despesa per càpita dels districtes de la ciutat. Volem acabar amb la marginació que pateixen els barris d’aquest districte i la seva gent”.

El portaveu de ‘Trias per Barcelona’ ha reclamat també assumir la presidència del districte. “Amb els futurs deu consellers i la presidència del districte volem liderar de nou el Sarrià- Sant Gervasi”, ha conclòs Jordi Martí.

 

Barcelona, 7 de juliol de 2023

ÚLTIMES NOTÍCIES
TEMÀTIQUES
SEGUEIX-NOS!
Desplaça cap amunt